Slå vad om pengar hos BetFred

Fördelen med att spela hos BetFred, är att denna vadslagningssajt har två tillgängliga gränssnitt vid namnet BetFred Toolbar och Simple Bet som man kan ta och njuta utav.

BetFred Simpel Bet

Simpel Bet är BetFreds patenterade gränssnitt som stöder spelare som har problem att finna de event som man kan ämna spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare olika frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och via dessa frågor ges en spelare olika tips på diverse matcher samt odds som kan intressera en.

BetFred

BetFred har en webbsida som erbjuder spel på diverse event från många länder världen över och de kommer i 6 olika språk. De använder sig utav ett användargränssnitt som är oerhört trivial och fräsch och gör det möjligt för spelare att hitta det de söker enkelt. BetFred är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har i avsikt att erbjuda sina spelare olika odds som är konkurrenskraftiga på olika sport event i den Europeiska marknaden. BetFred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala och Europeiska sportevent, något för många spelare som söker sports book.

Bland de sporter som erbjuds hos BetFred finns exempelvis baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf samt fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är BetFred en plats som erbjuder en allt möjligt, som olika stora ligor från olika Europeiska länder. BetFred erbjuder även sina kunder bra odds på olika matcher från både lokala och mindre ligor.

Börja spela hos BetFred

För att påbörja ditt spelande hos BetFred är det bara att först registrera sig samt öppna ett konto. Processen tar bara några minuter och handlar bara om att först fylla in lite information, så att man därefter kan kom igång och sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns många metoder att genomföra en insättning och bland annat kan man använda sig av Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy samt Moneybookers.

För de som behöver assistans alternativt söker ännu mer information, finns BetFred support tillgängligt genom antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i fler språk och man kan kontakta dem via mejl eller chatt dygnet runt. Kontakt genom telefon är å andra sidan enbart öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minimum insatsen hos BetFred ligger på €0,13 och bestäms efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron samt olika Skandinaviska valutor. Den högsta insatsen för spel hos BetFred avgörs efter den max vinst man får för det enskilda vadet man utför på t.ex. en match, vilket ligger just nu på €22,500. Hos BetFred finns också en gräns för den summa man kan vinna per dag samt veckovis och den ligger just nu på €84,375.

Fördelar med att spela hos BetFred

Att spela hos BetFred medför att man kan ta del av flertalet olika unika fördelar, som bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos BetFred kan ta del av är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare från Norge, Sverige samt Danmark. Det spelar ingen roll vad resultatet är efter ditt första vad, du kommer fortfarande att erhålla din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in i ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa måste man som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på minst 1.80; Klicka Här.

En ytterligare fördel som spelare hos BetFred kan även ta del av är deras assistans vid vadslagning, som innebär att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det spelar ingen roll vad för andra saker som utförs på ens själva dator.

BetFred är en vadslagningssajt som ger sina spelare nöje på nätet.