Gör din egen slush med slushmugg som du enkelt ställer in i frysen under varma sommardagar

När det är sommar vill vi för jämnan ha någonting svalkande att dricka En slush kan vara exakt det som gör att man får ny lust samt ork igen, men det är ju ej varje gång som man har lust att fara till ett kafé med stor slush maskin därför att erhålla drycken. Istället så kan man bringa en egen slush mugg som i grund och botten funkar mycket likt en slushmaskin.

gör

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Ifall du bara har en slush mugg som är till för att mixa den goda is-drinken i så kan du också bringa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se samt Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du ej krångliga slush recept. Det är enbart att mixa ihop i enlighet med instruktionerna och därefter ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på flertal sätt och vis. Du har ju full kontroll över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste fundera på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får börja om från början. Det kan nämligen vara smart att ha flera slush muggar så att man kan bjuda vänner och familj på slush utan att ha en faktisk slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att funka. Vet man inte detta och lägger slushmuggen ner under infrysningen kan man anta att muggen ej fungerar.

Så gott med bitar av frukt i och andra innovationer

När du väl blir bättre på att mixa egna drycker med slush mugg så kommer du att inse att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns intet som hindrar att man lägger till ingredienser som till exempel små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna intaga slushen med sugrör. Ifall man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det inte kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer för att mala ned till korrekt konsistens innan man blandar ihop med vatten samt koncentrat.

Konsistensen är viktig och det är därför som många föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra mugg som är till för att skapa den finfördelade isen så kan man få samma verkning samt smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det enbart blir en mugg men det här kan likaså ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man intaga is-drinkar året om eller är detta en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man självklart göra slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att detta är en dryck som gör sig bäst under sommaren. slush. Att få I sig något iskallt är nödvändigt därför att vi fortfarande ska funka I värmen.