Slushkoncentrat med smak av klassisk Cola

Gör din Slush hemma!

Glassmaskiner har varit populära länge, och många av dagens glassmaskiner kan också göra fryst yoghurt, sorbet och slush. En bristvara ute i handeln är dock koncentrat för att göra riktigt goda slush – fram till nu. Gert Strand AB har med sitt framgångsrika smakkoncept Aromhuset tagit fram en fantastiskt god och uppfriskande arom tilltänkt speciellt för slush. Detta slushkoncentrat heter Aromhuset Cola Slush Koncentrat och fungerar i alla olika typer av slushmaskiner – oavsett fabrikat eller modell.

Aromhusets Cola Slushkoncentrat

Aromhusets slushkoncentrat smakar alltså cola och kan bäst jämföras med danska Jolly Cola – en söt, uppfriskande smak som i elegans med vanlig Coca-Cola, om än möjligen snäppet sötare. Varje flaska koncentrat består av 500 ml och rekommenderad dosering är 1+5, alltså en del slushkoncentrat och fem delar vatten.

En enorm hit bland barnen

Få saker är så goda och uppfriskande som slush och Aromhusets slushkoncentrat fungerar lika fint att använda i organiserad rörelse som för enskilt nyttjande. Det finns lite olika varianter på namnet, somliga kallar denna isdryck för Slush Ice, medan andra vänder på det och säger Ice Slush, men enbart Slush är likaså vanligt.

Det är en förfriskning bestående av krossad is och denna is är alltså smaksatt med en olika söta samt friska aromer smak. Den vanligaste smaken är just Cola, men också skilda frukt- och bärsmaker i likhet med glass, som jordgubbe, banan, apelsin samt blåbär är omtyckt. Om man handlar en slush på ett ställe där det finns massor skilda smaker att selektera bland kan man ofta be att få mixa olika smaker och erhåller då också en flerfärgad slush – i synnerhet barn brukar vara helgalna efter slush, för det både smakar fantastiskt och ser helfestligt ut!

Vanliga platser som vanligtvis serverar eller säljer slush är nöjesparker, lekinrättningar, stora varuhus, kaféer, godisbutiker m.m. Smaken av en slush är livlig, på ett uppiggande vis. Det påminner en aning om läsk, men i frånvaro av kolsyra, och kallare; Det är ganska likt saftis, men i mjukare, drickbar form.

Gör egen slush utan slushmaskin

Man kan producera egna slush hemma, utan glassmaskin, perfekt för den slushsugne som inte vill satsa ekonomiskt i en maskin utan att vara säker på att den kommer att användas regelbundet. Vill man prova att göra en egen slush kan man gå tillväga såhär:

• Djupfrys en bägare över natten så att den är helt genomfrusen.

• Fyll bägaren med slushmix och rör om ordentligt tills mixen blir som krossad is i konsistensen.

Det känns som magi att producera egen slush på detta vis, men det funkar alldeles briljant! Så länge temperaturen på bägaren är riktigt iskall så funkar det utmärkt.

Vill du prova att göra egen slush hemma, eller driver du eventuellt redan en rörelse som har slushmaskiner och letar efter bättre/mer prisvärda slushmixfabrikat? Då är du välkommen att prova Aromhusets nya slushkoncentrat Cola, den finns att inhandla på www.allt-fraktfritt.se.

recept slush

Aromhuset ger smak åt Sverige

Aromhuset säljer sedan tidigare även med stor succé aromer för kaffe, läsk, bordsvatten samt vispgrädde. Flertalet av dessa är fria från såväl socker som sötningsmedel vilket har medfört enorm efterfrågan. Alla Aromhusets koncentrat finns att inhandla på Gert Strand AB:s fraktfria webbplats allt-fraktfritt.se.