Använd luktborttagare och sluta skämmas för dina skor!

När du går på lägenhets- och husfester måste du oftast ta av dig skorna. Man kan ju fråga sig varför det är nödvändigt. Om du vill slippa den obehagliga lukten då kan du använda dig av en luktborttagare.

Illaluktande skor blir ett minne blott med en luktborttagare

Innan du börjar, kontrollera att du verkligen har illaluktande skor. Ibland kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt själv. En del lukter är mindre uppenbara för den som går med skorna. Fråga dem i din omgivning.

Om det är klarlagt att du har svettlukt då är det dags att använda en luktborttagare. Med en sådan spray till hands har du snabbt löst problemet.

Allt-fraktfritt.se saluförHar många olika typer av Svettluktsdödare. För hockeyspelare och andra sportutövare brukar vi rekommendera Svettluktsdödaren Den är till och med så effektiv att den kan användas som deodorant.

Enbart behandling av fötterna räcker oftast inte

unken

Det är alls inte dumt att tänka på källan till illaluktande skor. Det behöver inte vara så att svettlukten enbart beror på dina fötter. Om du använder syntetstrumpor så kan det vara en förklaring till dina svettproblem.

De traditionella huskurerna som fotbad och spray fungerar naturligtvis också. Men så snart som du sticker fötterna i skorna igen så dröjer det inte länge innan svettlukten från tidigare tillfällen gör sig påmind. Med tanke på detta så bör du också se till att få bort dålig lukt i skorna.

Om du både behandlar fötter och dina skor så kan du räkna med en kraftfullare effekt. doftborttagare Då är problemet borta. Du kan vara säker på att du får ett bra skydd.

Sprayen är så mångfacetterad att den kan använda på flera sätt

Vi rekommenderar att du väljer en luktborttagare som också lämpar sig till dina andra kläder. Börja med skorna, gå sedan vidare till andra områden som behöver fräschas upp. Du vill inte vänta för länge.

Sprayen är universell det betyder att du kan ta bort dålig lukt i alla rum på samma gång. Spraya direkt i luften.

Det är viktigt att tänka på andra

Det är alltid okej att behandla egna föremål och skor med luktborttagare men du ska vara försiktig med att föreslå behandling på andras kläder och skor. Det är inte alltid så att den lukt som du ogillar uppfattas som problematisk av andra. Du kan såra genom att ta fram din spray och erbjuda en behandling. Gör inte det.