Arbitrage betting – säkra spel

Arbitrage betting är en term som i spel samt vadslagning syftar till att spela riskfritt, utan att förlora pengar. Man menar att det finns ett sätt att satsa sure bets som gör att man kan gå minst 2-10 % avans som medeltal.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Arbitrage betting synes av många nära nog mer som en investeringsform än som en typ av vadslagning, eftersom konceptet ger garanterad vinning, om än ganska liten – varje vad. En 2-10 %-ig vinst på insatsen per månad går inte att mäta med någon annan form av investering samt här får man dessutom syssla med sportbetting! Tur har ingenting med arbitrage betting att göra, detta är en ren investeringsform som skänker garanterad avans. Bra sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com där den senare kör klassisk arbitrage medan gert Gambell har trimmat systemet på sitt eget sätt.

På engelska kan arbitrage betting oxå heta för surebetting, sure betyder säker. Inom finansvärlden är arbitrage ett koncept som går ut på att man saluför lågt och handlar högt på två skilda marknader samtidigt. Man gör en direkt vinst samt ingen förlorar varje gång. Metoden har hållts hemlig för allmänheten in i det längsta, men idag är det både offentliggjord och bekräftad som investeringsstrategi. Läs mer här

När det innefattar arbitrage betting så «köper samt säljer» man odds och marknaden är två konkurrerande bookmakers. På detta vis satsar man pengar på alla utkomster av ett spel – att bägge lagen vinner. Om de två olika bookmakersen har tillräckligt höga odds så går man garanterat med vinst oavsett vilket av lagen som vinner spelet. Denna art av arbitrage situationer erhålla var dag, året om, och går att begagna lika ofta.

Exempel: en tennismatch har ladbrokes spelare a till oddset 2,15 och Expekt har spelare B till samma odds, 2,15. Arbitrage spelaren spelar på båda – så mycket han får chansa. Nu får man inte satsa hur mycket som helst – och vanligtvis bara lite. Det finns kanonbra info om detta på gertgambell.com för helt plötsligt kan det bli ett problem att man vinner. Bookmakers hatar vinnare….

Är man rutinerad kan man satsa sina säkra spel på en spelbörs. Spelbörsar har inga bookies vilket skänker högre odds och större vinstsummor. En spelbörs kan ibland även kallas oddsbörs samt Betfair är den största spelbörsen i dagsläget. Alla spelbörsar tar provision av vinnaren – man måste kunna räkna.

När en match avslutas får man sin vinst som oftast innehåller 2-5 % av ens totala vadslagningssumma. Beroende på hurdan mycket man lirar för kan detta på en månad bliva en liten summa extrapengar alternativt en ganska stor belopp. Om man ser till att spela på bookmakers i skattefria länder (läs inom EU) så slipper man dessutom att betala någon vinstskatt.

Det tar ett tag att lära sig de basala strategierna runt arbitrage spelande, samt man behöver investera en aning pengar hos ett litet antal annorlunda bookmakers, men man kan börja med hur små eller stora summor man känner att man har råd med. Ett gott direktion är att anträda spela arbitrage betting med mindre summor, tills man lär sig hur det går till i verkligheten. Gert Gambell sajten har en bra kurs och en lista på bra bookmakers – de flesta är kass.

Det finns idag en hel del info om arbitrage betting på internet, allt från gratis e-böcker till användbara hemsidor som gertgambell.com och alltid-vinst.com, videoklipp som pedagogiskt förklarar konceptet runt arbitrage betting och medlemssidor där man kan få hjälp med sitt spelande. Som sagt så var arbitrage betting fram till för bara ett litet antal år sedan en välhållen hemlighet i spelvärlden, men idag kan alla gå med balanserad vinst vid spelbetting.

Procentuellt är vinsten vid arbitrage betting inte så stor om man jämför med högodssspel, men tittar på man sitt arbitrage spelande mer som en investeringsform så blir vinstprocenten totalt plötsligt enormt hög. Säg att man lirar på fem matcher om dagen i en månad samt att varje spel skänker alltsammans 50 kronor i vinst, det blir 250 kronor om dagen samt 7500 kronor i månaden. En skaplig belopp extrapengar för bara några timmars arbete var vecka. Vad som ger klirr i kassan är att dom få % man tjänar dom tjänar man samma dag!

Alla kan bilda sig arbitrage betting, men det är en fördel om man har ett intresse av att tjäna pengar.