Bjud på sockerdricka vid nästa kalas

Du vet inte vem som kan tänkas dyka upp. Då är det viktigt att det finns drycker som passar alla. Sockerdricka är någonting som de flesta gillar. Du kan hälla det i bålet.

Sockerdricka är ett säkert kort

Sockerdricka

Sockerdricka är en mycket populär läsk. Det här är en klassisk svensk dryck. Idag säljs de mer som enklare varianter.

Alla gillar den. Den är enkel att tycka om. Vissa flaskvarianter kan vara söta. Du kan välja att göra en egen variant med mindre socker.

Det här gör du mycket enkelt med Aromhusets läskkoncentrat, som innehåller 80% mindre socker. Aromhuset säljer också en serie produkter som är helt fri från socker. Allt finns hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Nu kan du göra egen sockerdricka. Du behöver bara rätt smaker. Så styr du över smaken. Var redo när det vankas fest.

Smaken i sockerdricka får man genom att krocka päronsmak med citronsmak och få fram en helt ny unik smak. Under 1900-talet hade Saturnus aromen till den bästa sockerdrickan, L104. Den används idag i Aromhusets sockerdricka läskkoncentrat

Läsken får inte ta över i bålet. En lösning kan vara att använda mindre koncentrat. Sedan är det bara att blanda. Om haft i alkohol i bålet ska du inte servera det till barnen.

Hur mycket smaksatt mineralvatten kan du dricka?

Vissa varnar ju för sockerkonsumtionen. Det finns andra sätt.

Om det bara är smaken det handlar om så kan man köpa Aromhusets essenser med 80 % mindre socker.

Aromhuset har tagit ledartröjan nuförtiden.

Vatten med smak är som köps i affär är ofarligt. sodastream smaker Socker behöver heller inte vara farligt. Det bero på hur mycket du får i dig. Om man vill dra ned på socker är de sockerfria smakerna ett välkommet inslag.

Servera din hemma läsk på ett snyggt sätt

Tänk på att mycket handlar om presentation. Butiksläsk kan se proffsig ut. Det kan smaka bra ändå. Servera i fristående glas.

Om du häller på kanna blir det avslaget. Prova och anpassa vartefter. Garnera gärna med olika tillbehör.

Den passar bra med citron. Våga vara vild i smakkombinationerna. Det mesta kommer att uppfattas som fräscht tillsammans med den klassiska sockerdrickasmaken så våga testa dig fram.