Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Sprayen fixar biffen.

ta

Genom allt-fraktfritt.sesäljer fler varianter av luktborttagande spray. Varianten som heter Luktstopparen kan användas som deo. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Men det kan ändå visa sig att det är bäst att kasta skorna.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Allt har ett bästföredatum. Även skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. Dessa kan innehålla ämnen som är mer eller mindre hälsosamma. Luktstopparen är att lita på. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Spraya direkt i skon. Du sprayar ett enkelt lager. Sen är det klart. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Varför försvinner inte lukten?

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Om du använder bomullsstrumpor slipper du lukt.

Det är också viktigt att byta strumpor. Prova att byta varje 24 timmar. få bort dålig lukt Andra kan byta flera gånger om dagen. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Men glöm inte bort dina fötter. Att tvätta fötterna i duschen är viktigt. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.