Du vill ju att etiketterNA ska se bra ut

Du klarar dig inte utan etiketter helt enkelt. Etiketter kan visa innehållsförteckningen. Produkten i sig har ingen betydelse.

adressetiketter

Med en etikettmaskin så kan man enkelt skapa egna etiketter. Både företag och privatpersoner kan använda sig av dem. Med en dator och en enkel programvara är du igång. allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.

Nu kan du göra etiketter på egen hand

Man måste inte vända sig till ett tryckeri för att få snygga etiketter till olika typer av produkter. Etiketterna som du gör kan se ut som de som säljs i butik. Det finns ingen gräns för vad du kan skapa.

Företaget gs1.se låter dig köpa egna streckkoder som du kan använda. Genom att ändra sifferkombinationen i streckkoden kan den bli mer hjälpsam för lagerpersonalen.

allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver för att komma igång.
Dustin har bra pris på Brother P-touch direkttermisk skrivare. Allt du behöver för att komma igång ingår.
Googla Epson7500G. Andra modeller kan ge dyrare utskrifter.

Om du vill ha gratis etiketter kan du köpa dem hos freelabelmaker.com eller gratisetiketter.se Lägg in egen text och skriv ut i färg på din skrivare.

Om man vill ha snabb tillverkning är det bra med en egen etikettmaskin. Produktionen halkar inte efter.

Etiketter på rulle som är enkla att hantera

Då man ska etikettera många emballage så är det inte så dumt med etiketter på rulle som är enkla att hantera. Men du får inte glömma en etikettdispenser. Då håller du ordning på allt.

Att göra egna etiketter är bra på många sätt.
Du är inte hindrad i din etikettskrivning.
Man kan skriva ut batchnummer och bästföredatum direkt på etiketten.
Om reglerna ändra kan du få kasta etiketterna.
Om du inte hinner använda alla etiketter kan limmet torka. Då vill man ju kunna ändra saker snabbt.
Nya etiketter kan snabbt tryckas.
På så sätt håller du både kostnader och lagerutrymme nere.

Tänk på hur det ser ut

Designen avgör hur snygg etiketten blir. Den kan ju ha gjorts av någon som inte alls har koll. Du kan också köpa allt färdigt om du vill.

Du behöver inte vara rädd för att det ska se oproffsigt ut. Om man bara använder rätt material så är det ingen fara. De ser inte skillnad.

Om du använder en Epson7500G får du färgfotokvalitet på dina utskrifter. Det finns ingen begränsning i hur mycket man kan skriva ut.

Hos allt-fraktfritt kan du köpa etiketter av hög kvalitet. adressetiketter Om du vill massproducera etiketterna i en etikettdispenser så kan du göra det.

Om du har en Epson7500G kan du spara mycket pengar. Den tar dessutom ingen tid att lära sig. Företag kan tjäna mycket på att märka upp rätt.

Designa egna motiv

Ibland kan man behöva hjälp att designa sina etiketter. Det måste ju bli rätt. Gör man egna etiketter till flaskor hemma så finns det program för detta. Det ger bra resultat.