En modern etikettmaskin ökar produktionen

Mängden etiketter har ingen betydelse. Ju proffsigare du jobbar ju mer tid kan du spara. Om du ska sköta all etikettering då kanske du behöver en etikettmaskin?

Det är viktigt att köpa en maskin som har kapacitet att klara uppdraget. En etikettmaskin kan vara bra att ha. De är snabba att använda.

Viktigt med perfekt placering av etikett

Många glömmer bort att tänka på placeringen av etiketten. Om streckkoden skrynklas så är den obrukbar.

Det är därför du ska ha en etikettmaskin. Du får inte flytta på etiketten från gång till gång. SE, ta gärna en titt, en bild äger mer än 1000 ord.

Det måste vara enkelt att placera etiketten. Det bör ske på ett så bra sätt som möjligt. Vilken märkning det handlar om ska inte spela in. Det ska bara vara att ladda maskinen och köra på.

streckkod

Välj rätt maskin för etikettering

Det finns nästan lika många varianter som människor på jorden. Tänk på att välja rätt produkt. Det är smart att se på vad andra har att säga om samma maskin men inte ett måste. Många gånger så är det så att enklare modeller faktiskt är att föredra.

Etiketter för produkter

Om du ska trycka fler etiketter så kan du köpa en egen maskin. Idag finns det billiga produkter att köpa. Det blir ett bra resultat.

Etiketteringen kan skötas av alla på företaget. Om man inte har det så kan man anställa någon.

Du kan sköta det själv också. Etikettering är perfekt som hemarbete med betalning per styck.

Den som du rekryterar kan fakturera dig för jobbet i efterhand.

1 krona för 15 sekunder – det är vad det kostar på företaget. Om du använder etiketter så kan det kosta 2 kronor. Om man gör det hemma blir kostnaden bara 50 öre.

Rätt klistermärken ger rätt resultat

Etiketterna måste vara av hög kvalitet. De ska fästa väl så att man inte måste göra om allting. En maskin måste ha rätt grejor för att kunna fungera. Det blir kalabalik av allting.

Med en bra etikettmaskin så är det bra att också välja bra etiketter. etikettskrivare Om du ska sälja in produkten är utseendet på etiketten av stor betydelse. Därför är formen viktig.

Om du ska skriva på kartonger kan du använda Brother P-touch direkttermisk. Billigast och jättesortiment etikettformat på dustin.

Om du vill skriva ut i färg så ska du välja Epson7500G. Då blir utskrifterna billiga. Googla efter det billigaste priset.

Högblanka fotokvalitet etikettpapper på rulle i Sveriges största sortiment finns på allt-fraktfritt.

Det går att rådfråga andra eller så kan man testa sig fram. Om det är en flaska som ska märkas så är det ju också viktigt med papper och färg som klarar fukt på ett bra sätt.