Går det att använda askorbinsyra för att bleka håret?

Du kanske redan känner till askorbinsyra? Kan jag verkligen bleka håret på det viset? Det går alldeles utmärkt men askorbinsyran ger oftast inte samma effekt.

köpa

Var försiktig om du har känsligare hår

Du kanske redan har märkt att det sliter på håret att byta hårfärg ofta. Om du är mitt emellan två hårfärgningar så kan du passa på att fylla på lagret av askorbinsyra genom att KÖPA det.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Så även om det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det faktiskt vara en bra sak att göra då man vill undvika onödigt slitage.

Då blir håret grönt

Att få missfärgat hår är inte kul Det här kan bero på lite olika saker. Det är inte ovanligt att håret får en grön nyans av klor. Om man bara använder askorbinsyra så har man löst problemet. Det återställer din naturliga hårfärg.

C-vitamin kan användas till mycket bra

Du vet väl att du kan använda askorbinsyra till annat också? Om du äter c-vitamin tillskott så mår du bättre.

Vad hjälper c-vitamin mot? Man brukar säga att c-vitamin boostar immunförsvaret.

Men det finns mer att hämta från denna smarta produkt…

Många drömmer om en vacker hy

Man kan behandla hyn med c-vitamin också. Du behöver bara använda en nypa askorbinsyra. Detta gör du innan du lägger på smink. Det kan ge en mycket bra effekt.

Allt-fraktfritt.se säljer det mesta.se) om askorbinsyran skall användas invärtes och utvärtes, även till håret.

Vilka skäl har du till att köpa askorbinsyra? Med en lite burk därhemma så får man många olika användningsområden. Askorbinsyra citronsyra Med c-vitamin ser du alltid som bäst ut. Detta är en produkt som alla bör prova.

Det är viktigt att askorbinsyran håller en bra nivå. Om den är gul så är det bara att kasta. Den håller ett lågt pris så det är lätt att köpa nytt.