Gör Din Egen Cola slush ice

Gör din egen colaslush

Gör slush hemma i ditt eget kök

Intresset för att själv göra lemonad, isglass, bakverk samt övrigt mums har ökat mycket de senaste åren. Fordom var det naturligt att göra egen lemonad och egna efterrätter, men ju mer karriärsfokuserade vi har blivit, desto mindre tid har vi ägnat åt köksrelaterade sysslor, men trenden har som sagt vänt. Vi bryr oss allt mer om vad det är vi stoppar i oss samt finner fröjd i att göra eget av det mesta.

Glassmaskinen har hängt med länge samt moderna varianter kan man även tillverka sin egen sorbet samt slush. Slush är en isdryck med intensivt läskande smak samt nu kan man köpa slushkoncentrat med Colasmak från det populära märket Aromhuset. Aromhusets slushkoncentrat funkar i alla slushmaskiner samt även till att göra slush utan apparat. Den som har en glassmaskin vet inte alltid om att man minsann kan använda den oxå till sorbet, kall yoghurt samt slush – bese i informationshäftet som följde med maskinen vid köp!

Egen slush utan maskin

För att göra egen slush utan slushmaskin kan man testa denna tillvägagång:

Man lägger en glasbägare i frysen över natten, frysen måste vara riktigt frostig så att bägaren blir djupfryst. Nästa dag fyller man bägaren med den slushmix som blir av Aromhusets slushkoncentrat Cola. Man får angå om ordentligt och snart blir mixen otydlig, som krossad fruset vatten.

Särskilt barnen älskar detta då slushen blir till framför ögonen på dem, som magi!

Barnens favorit

Att slush är särskilt uppskattat bland barn är ingen hemlighet, allt som är färgstarkt, fin och uppfriskande brukar gå hem extra bra bland barn. Aromhusets slushkoncentrat Cola kan användas av både privatpersoner för hemmabruk och av verksamheter. Allt fler investerar i slushmaskiner till sina restauranger, barer, videobutiker, lekparker etc., de drar uppmärksamhet till sig med sina bjärta kulörter samt tumlande stil. Till smaken påminner slush om iskall lemonad utan kolsyra, alternativt som halvsmält glass, slush gör sig allra bäst när det är hett.

Olika smaker samt färger

Slush brukar komma i många annorlunda smaker samt klassiska fruktsmaker som jordgubbe, banen, apelsin samt blåbär är vanligast, näst efter storfavoriten cola. Aromhuset saluför en suverän Slushmix med smak av Cola och väntas inom kort expandera sortimentet även med andra smaker. Det brukar gå bra att mixa annorlunda slushsmaker med varandra eftersom en slush är relativt sörjig i konsistensen samt därmed lägger sig ovanpå varandra. Ju fler kulörer och smaker som blandas, desto mumsigare brukar barnen anse att slushen är.

Aromhuset

Aromhuset är ett avtryck som står för goda smaktillsatser i vardagen. I Aromhusets idé finns en uppsjö kalorifria bordsvattenaromer, fantastiska vispgräddearomer som ger såväl smak som kulör åt grädden, mjuka kaffearomer som piggar opp vilket fika som helst, samt härliga läskkoncentrat. Med nykomlingen slushkoncentrat Cola fortsätter Aromhuset att göra gott intryck.

Aromhusets produkter finns att köpa på www.allt-fraktfritt.se, samt i utvalda butiker.