Gör egen julmust med en läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Du är dessutom med och skyddar miljön.

aqvia

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. Det ger en godare läsk. Smakessenser är enkla att använda och de kan doseras på ett sätt som passar dig bäst. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Du behöver bara köpa rätt flaska. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Du kan göra slush också. Du kan också använda colasmak.

Det dröjer inte länge innan du upptäcker alla fördelar med att göra egen läsk. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Din egen läsk innehåller dessutom 80 % mindre socker. Läskmaskin syrup Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Du håller intresset vid liv. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Se till att ha rätt smaker hemma

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Ha lite variation. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Din läsk blir godare än många andra. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer Aromhusets produkter.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.