Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

I jul vill vi dricka julmust. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

Som lösning på problemet finns nu läskmaskinEN att köpa tillsammans med olika koncentrat så att du kan blanda efter egen smak. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

Julmust

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. På så vis får du en godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Du behöver bara köpa rätt flaska. En flaska ger 12,5 liter. En mildare smak ger ännu fler liter.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Du kan göra slush också. Du kan också använda colasmak.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. Smaker till Sodastream är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du vill. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Smakessensen ger helt unik läsk. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. aromer för sodastreamer Det uppskattas av din familj och vänner.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Blir du besviken när julmustEN är slut – gör din egen istället. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Variera lite. Planera dina inköp beroende på när essenserna ska användas.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.När du känner för något gott och inspirerande är det enkelt att mixa ihop något.