grape tonic är ett populärt “groggvirke”

Har du glömt ingredienserna och gästerna är på ingång? Då kan hända du vill ta till drastiska metoder och hälla i ren vodka? Med din Sodastream kan du göra fantastiska drinkar.

Så blandar du grape tonic med Sodastream

Men din Sodastream är verkningslös om du inte har alla ingredienser på plats. Ju förr du löser det desto bättre. Agera aktivt.

grapefrukt

Du kan använda dig av smakessenser och sedan göra den läsk som du behöver för att få till riktigt goda drinkar. Du kan få ihop riktigt goda smaker. Allt du behöver är rätt maskin sedan är du igång.

Använd dina koncentrat. Fråga gästerna vad de vill ha att dricka när de dyker upp. Det är kanske så att en del föredrar grape tonic smak medan andra vill ha cola. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

Om någon vill ha sockerfria alternativ kan du föreslå Indian Tonic från Aromhuset. Skruva till drinkarna genom att ha i lite hemmagjord sockerdricka.

Barn måste dricka alkoholfritt

grape tonic går även att servera alkoholfritt. Det är perfekta barndrinkar.

Läskmaskinen kan även tillverka cola och julmust. Om du har en massa olika läskkoncentrat hemma så är det bara att fråga vad som önskas. Om du gör läsk i en Sodastream blir den dessutom nyttigare.

Du köper Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Om du har ett lager kolsyra hemma är du alltid förberedd. När du behöver lite kolsyra, då är den redan slut. AGA kan inte riktigt konkurrera med de etablerade märkena på läskmarknaden. Du kan köpa deras produkter hos Rusta.

Det går att köpa en kopplingsslang mellan stor kolsyreflaska för restauranger och en läskmaskin. Då blir kostnaderna ännu lägre.

Våga experimentera och skapa helt nya drinkar

Låt kreativiteten flöda och smaksätt vatten på flera nya sätt. Du kan kombinera hejvilt. Efter en tid blir du mer smaksäker. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Olika sprit passar olika bra med olika smak. Du kan även förändra smaken på vin med din läskmaskin. Med bara ett kort tryck på din läskmaskin har du förvandlat ditt rödvin till ett mousserande vin.

Om du gör bål har du stor nytta av en läskmaskin. Det kan du skapa på ett så kreativt och roligt sätt med dina essenser. Det är enkelt att få rätt smak. gin o tonic grape tonic Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Starta bara läskmaskinen igen.

Du står fri från butikerna och deras sortiment. Du laddar med essenser och när det sedan blir fest så är du redo. Groggen kan flöda fritt. Det kommer att bli en dundersuccé.