Hur blir jag av med coronavirus?

Än finns inget vaccin mot corona men det kan finnas andra produkter mot coronavirus. Du kan kämpa mot denna pandemi med några mycket enkla medel. Man måste komma ihåg att tvätta händerna.

Så ska du tvätta händerna!

Handtvätt mot coronavirus är a och o. Många väljer att köpa hem antibakteriell tvål. Du måste låta tvålen verka.

Många väljer att kombinera antibakteriell tvål med en spray. För ett bra resultat så måste du tvätta händerna i minst 20 sekunder. Därefter är det bara att spola av händerna. Det gör att handspriten blir onödig.

Plocka fram rena handdukar och använd dem. Prova gärna med engångsservetter som du sedan slänger. Om inte kan du använda en vanlig handduk enbart en gång innan den slängs till tvätten igen.

Coronavirus kan även finnas på jobbet

Du måste tvätta av alla ytor. Oftast glömmer vi bort våra dörrhandtag. Det här blir särskilt aktuellt på jobbet där många ska samsas om rum, toaletter och mer.

Plastade ytor gör att coronavirus kan överleva längre. Man måste hålla smittan borta längre. Många blir hjälpta av en antibakteriell spray för ytdesinfektion. Det är lätt.

desinfektion

Den kan du behandla ytor med. Visste du att sprayen kan ätas när den har torkat? Handsprit är inte bättre produkter mot coronavirus.

Var försiktig

C-vitamin stärker immunförsvaret, att börja ta C-vitamin i förebyggande syfte är det bästa. Man kan köpa det i pulverform också.
Ett gram per dag räcker för de flesta. Den gynnsamma effekt nås redan vid 0,2 gram. Rekommendationerna skiljer sig åt beroende på vem man frågar.

I USA säljer man kolloidalt silver som kosttillskott. aseptik Vissa får effekt av det andra inte. Dr Annika Dahlkvist är en känd debattör i ämnet.
Hon rekommenderar att spraya kolloidalt silver på livsmedel. Dödar alla virus. IONplus säljer som smör.

Många lyssnar till TV experten Anders Tegnell. Skolorna kan inte följa alla rekommendationer. Man ska hosta i armhålan.
Om förhållandena är de rätta kan coronaviruset leva i upp till tre dagar. Anders Tegnell sa det för ett decennium sedan. Använd sunt förnuft och ta med lite näsdukar eller servetter. Prova dig fram. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Är ansiktsmasker vägen framåt?

Många rekommenderar handskar som produkter mot coronavirus. Använd gärna handskar när du är ute. Det är viktigt att de är täta mot virus. Men kom ihåg att du inte ska röra dig själv i ansiktet med handsken på. Då kan du få coronavirus.

Om inte masken är tät så gör den ingen nytta. Den enklare typen som de flesta har fått tag i har inte tillräckligt finmaskiga hål för att hålla coronavirus ute. Det är samma sak som att vira en halsduk runt huvudet.

Tänk på hur du använder händerna. Om du använder en bra handdesinfektion så har du vunnit mycket. Komplettera bara med att tvätta händerna.