Hur kan jag använda luktätare?

Det är inte konstigt att det luktar svett på gymmet. Men det finns luktätare såväl som smarta rengöringsmetoder som gör att gymmet blir en trevligare plats att vistas på.

Du måste få rutin på det hela. I luktborttagare test får du tips och råd. Om du inte städar i övrigt så har du inte så stor nytta av en Yocoair eller Luktstopparen.

Det är viktigt.

På ett gym så måste det finnas tydliga regler för användare. Det kan röra sig om rent hyfs. Därför kan du prova att ställa sprayen bredvid maskinerna. Det här kan minska på behovet av luktätare drastiskt.

Varje medlem kan då snabbt torka bort svett på säten och handtag efter träning. dålig lukt i skor Du kan till och med tala om vikten av att ta med egna handdukar. Då kan man ligga på handduken.

Handduken tar upp svett och minskar lukt. Nya medlemmar kan ju få gratis handdukar.

Ett gym får inte lukta rök. Träning och rökning går ju inte ihop, men den åsikten delas inte av alla. På gym borde det inte vara tillåtet.

Vad som anses vara bra personlig hygien varierar

yocoairs

I allmänna lokaler kan man inte tvinga folk att inte lukta. I luktborttagare test kan du läsa vilka produkter som är bäst.

Man kan till exempel ställa en Svettluktsdödare direkt inne i lokalerna. allt-fraktfritt.se säljer dessutom liknande produkter för golvbrunnar online.

Det är bara att köra igång på en gång. Många väljer att använda sprayen som deodorant också.

Det är bra att tydligt märka ut luktätare

Det är viktigt för användningen att luktätareN är korrekt markerad. Du kan exempelvis skriva att den kan användas direkt på kläder och redskap.

Uppmuntra till användning av produkten. Med skyltar som visar var sprayen finns och vad den gör så kommer fler att se till att få bort dålig lukt och då blir gymmet så mycket trevligare att träna på.