Inaktiv rökning är en fara som måste tas på allvar av samhället!

Idag så vet de majoriteten om att det inte är nyttigt att få i sig rök från en annan person. Att utstå rök från en annan person kallas för passiv rökning det leder till några dödsfall varje år. Då det leder till att många nära och kära dör tycker många att det är otäckt.

e

Även om man får i sig passiv rökning utomhus så är den en fara och man kan utveckla passiv rökning symptom som man först inte ens märker. Man måste verkligen se upp. Inte ens om man är i tredje hand går man säker.

Om någon röker och röken fastnar i kläder och tyger så kan den som sedan vidrör vid dessa tyger få i sig gifterna. Om små barn utsätts för detta är det mycket farligt. Många tycker inte att det ska vara lagligt att röka på allmän plats.

Är e cigarett farligt?

Passiv rökning kan förhindras med e-cigg. e cigg ÄR inte farligt i jämförelse med vanliga cigaretter. Med en el-cigarett slipper man allt det passiva och man skadar inte lungorna. På detta sätt har man löst problemet med passiv rökning.

Det är viktigt att tänka på sin omgivning

De som röker och vill fortsätta med detta kan ibland komma med passiv rökning argument som kan te sig som otroligt löjliga. Många rökare tycker att de är förföljda av andra ickerökare. Om man vill fortsätta ånga kan man ju prova en el-cigarett, det är en mycket bättre hobby.

Alla kan behandla varandra bättre. Parfym och stark lukt kan så klart också irritera. hur gör man e juice
Det går bättre om man bara tänker till en extra gång. Det här gäller ju även de som äger butiker och restauranger.

Man kan inte stå och röka precis i ingången om man vill motverka passiv rökning. Då kommer ju alla att få dra i sig giftet oavsett om de vill det eller inte. Butiker bör också betänka hur parfym i ingång och på produkter påverkar kundernas hälsa och upplevelse av butiksutrymmet, och butiksägare bör satsa på att skapa en plats där även parfymallergiker kan vistas.