Kan man skydda sig mot coronavirus på jobbet?

Är du en av dem som måste jobba mitt under brinnande coronavirus? Du kan få skydd mot coronavirus även på jobbet. Var medveten om riskerna.

Många tror fortfarande att handsprit ger skydd mot coronavirus.

smitta

En missuppfattning helt enkelt. Därför tog alla handsprit slut. Man behövde dock inte köpa handspriten.

Det har visat sig att handtvålen är ett effektivt vapen mot coronavirus. Glöm alkoholprodukter. Faktum är att några av våra vanligaste virussorter överlever handsprit.

Du kan få torr hud av handsprit. Handspriten rensar allt från huden. Bakterier har utvecklat en resistens mot handsprit.

Dina händer kan bli mycket torra. Det löser upp fettet i porerna. Då kan du få sår och hudproblem. Är det dessutom en alkogel så lägger den på ett lager kemiskt ämne på huden varje gång.

Prova en vattenbaserad och katjonisk handdesinfektion istället.

Köp en bakteriedödande tvål, det fungerar lika bra. En antiseptisk tvål, som tex. Många rekommenderar produkter som Smittstopp för att bekämpa corona.

Så enkelt är det att använda en bakteriedödande tvål

Handhygien är viktigt, särskilt i dessa tider. Alla kanske inte har samma rutiner för handtvätt som du har. Nu måste vi ta sjukdomen på allvar.

Bunkra upp med bakteriedödande tvål på jobbet så att det inte tar slut. ytdesinfektion plus Förklara med ett mejl eller under ett möte hur mycket ni kan göra för varandra genom att helt enkelt sköta handhygienen med tvålen som fungerar så bra.

Har du använt antibakteriell spray för ytdesinfektion?

Nu måste alla se till att man har ett bra skydd mot coronavirus. Men det finns mycket mer än så att tänka på eftersom viruset kan finnas på ytor omkring dig. På jobbet måste du vara extra försiktig då du inte kan kontrollera exakt hur andra omkring dig sköter sin handhygien.

Du kan spraya med en antibakteriell spray på handtag och bord. Alla kommer att uppskatta din insats. En bakteriedödande spray är enkel att ta med och att använda.

Köp gärna antibakteriell handdesinfektion som sprayflaska. På så vis får du ett extra skydd. Produkten har en bevisad effekt mot coronavirus.