Läskkoncentrat ger god dricka som är både enkla att göra men också prisvärda.

Med en kolsyremaskin är det både roligt och enkelt att göra egen läsk. Fast det smakar inte alltid så gott med läskkoncentrat trots att de kommer från kända märken. Smaken ska vara lika perfekt när du blandar en drink som när du dricker Zero cola eller annan drink utan alkohol.

För att säkra dig om att få riktigt god hemmagjord läsk är det inte alltid de stora märkena som gäller. Faktiskt är det så att du kan få den allra bästa smaken om du väljer läskkoncentrat som är gjorda för att dra ner på socker och smaka riktigt gott!

cola

Vad gör man för att få till ett läskkoncentrat i läskedrycksmaskiner?

Smakerna man tillsätter i vattnet görs efter att man kolsyrat i en Sodastream eller liknande maskin, vilket är smart. Det betyder att när du använder en Sodastream så måste du inte ha en speciell kapsel för att få dina smaker som t.ex. cola light.

Det är bara att kolsyra vattnet och sedan tillsätta smaksättningen i form av läskkoncentrat som har den smak du är ute efter. Många experimenterar en hel del med sina kolsyremaskiner. Man kan dock förstöra den om man använder annat än vatten och då gäller inte garantin.

Välj läskkoncentrat i smak Zero cola om du älskar Cola Zero då den har perfekt matchning. Det fina är att du tydligt kan se precis vad du får i dig. Orginalet kanske sen visar sig inte kommer upp i nivå till smakerna för Zero till Sodastream.

Vill du att det ska ske måste du sock välja rätt sort. Favoritsmakerna bland Sodastream essenser hittar du om du provar dig fram. Hur sött du vill ha i din dricka avgör du om du har koll på sockerinnehållet. När du gör din egen läsk på flaska gäller det att hitta den rätta balansen för att det ska bli gott.

Bland de populära smakerna hittar du Zero cola.

Ett mycket populärt val är Zero cola bland alla Sodastream essenser. Vill man gå ner i vik eller vara försiktig med vikten så väljs ofta Cola Zero vilket kan vara orsaken. På detta sätt skippar man sockret men man får en billig och god smak av Cola Zero essens. I alla fall då du själv ser till att få mycket smak med Zero cola som också är utan socker.

Vilket Cola Zero pris du får beror givetvis på var du kommer att köpa smaker till kolsyremaskin och när du handlar. Ibland kan det bli billigare helt enkelt för att det blir utförsäljning. Då kan du passa på att våga dig på mer än COLA ZERO.

Få kalorier får du inte bara i Cola Zero. Sockerdricka essens liksom andra härliga smaker finns också sockerfritt. Sodastream och andra kolsyremaskiner ger dig möjlighet att hitta smaker som du själv föredrar!

För att få 55% mer ska du välja Aromhusets Zero cola som ger hela 12,5 liter. Även till slush som du kan göra sockerfritt funkar detta, något som annars kräver socker. Men på makeslush.Gör slush på 5 minuter hemma med recept från makeslush.com

Smaka och testa, snart hittar din familj en favorit. Ni får i er mer vätska eftersom det är uppfriskande och roligt för alla. Finns det härlig kolsyrad dryck så får man lättare i sig den dagliga mängden vätska.

hallonläsk

Dra ner på sockret med egengjord läsk i läsk-maskin.

Sockerfritt gör att man drar ner på det farliga sockret. Inte bara Cola Zero är utan socker. Om du vet vad du gillar mest så kan läskkoncentrat ge dig det du vill ha men med mindre socker.

Du kommer att undra varför du inte gjort detta tidigare när du smakar den söta och starka smaken gjort med läskkoncentrat. Koncentraten som funnits länge för läskedrycksmaskiner kan fortfarande ge den goda och söta smaken.

Man ska alltså inte behöva tillsätta mer av varken socker eller koncentrat för att bli nöjd. Man kan lätt tro att den bristfälliga smaken beror på brist på sötman istället för att smaken egentligen inte duger. Om du vill ha den äkta och goda smaken av Cola för Sodastream så ska du se till att köpa rätt koncentrat.

Läskkoncentrat gör att du kan testa nya spännande smaker.

Det finns så otroligt mycket mer att välja på än Zero cola, sockerdricka och påsk- och julmust. Du kan blanda drinkar med rätt smak med hjälp av LÄSKONCENTRAT som är till för detta. Vill man bara ha lite smak så att det mer liknar bordsvatten så går det också bra.

När du ska köpa läskkoncentrat ska du se dig omkring i butiken. Det finns en massa smaker som du antagligen är sugen på men som du helt har missat för att de inte tillhör huvudgrupperna som vi alla tänker på när det blir dags att göra hemmagjord läsk.

Hur vet du om det kommer att smaka bra med koncentratet?

Nuförtiden är det verkligen inte svårt att veta om det kommer att smaka gott med ett koncentrat för kolsyremaskin eller inte. Du kan snabbt ta reda på vad andra tycker om koncentratet genom att läsa recensioner.

Du vet troligtvis med säkerhet att ett läskkoncentrat smakar bra när den fått väldigt många goda recensioner. Ibland kan man även få tips om vad man kan göra med läskkoncentratet.

I Sverige är det billigare att köpa Aromhusets Zero cola än från Amazon UK. sodastremer I den mördande konkurrensen är Aromhusets Zero cola “Amazon Choice” pga. alla reviews från nöjda kunder.

När du ska göra drinkar med alkohol med läskkoncentrat

Rätt läskkoncentrat till sin kolsyremaskin är dock viktigt att ha om man ska blanda drinkar hemma. Prova dig fram med alkoholen så att det blir rätt. Ta ett koncentrat med mindre socker men som har massor av smak. De kan bli perfekta tillsammans med alkoholen!