Måste man tala om för andra att man vill ta bort lukt?

Ibland händer det att man får klagomål om att man luktar. Fotsvett kan vara en sådan lukt. Men även kläderna kan lukta. Men kan du tala om för andra att de ska ta bort lukt?

få

Med god kommunikation så kan du säga det mesta

Om du lyckas eller inte avgörs av hur du lägger upp det. Det är inte så smart att bara dundra fram och säga ta bort lukt. Det kan såra. Det kan till och med bli så att dina arbetskamrater vänder sig mot dig istället.

Ett sätt att få någon annan att få bort dålig lukt i skor och i kläder är att på ett försiktigt vis ta upp ämnet. Du kan exempelvis styra samtalet i en viss riktning om skor. Att ha skor som luktar är inte vidare roligt.

När du fått personens uppmärksamhet kan du föra in samtalet på luktborttagare. Du kan berätta hur du med en smart spray från allt-fraktfritt.se blivit av med problemet. I förbifarten kan du passa på att nämna att sprayen är effektiv mot röklukt.

Chansen är god att din kollega som behöver ta bort lukt är medveten om detta och nu frågar dig om sprayen. Utan omsvep kan du tala om var du köpte sprayen. För att prova på kan du ju ge din flaska till den som är intresserad.

Om du har en kronisk sjukdom kan det medföra en lukt som du inte vet hur du ska bli av med. Om du berättar om Luktstopparen för någon som är drabbad blir den dig evigt tacksam. Den kan användas på hela kroppen.
Det är så enkelt som lite mineralsalt.

Ha taktkänsla och var inte oförskämd

Det är viktigt att tänka på andra. Att ta bort lukt kan vara känsligt även för dem som du känner. Ställ fram sprayen i hemmet så är den redo att användas när du behöver den.

Du måste tänka dig för. Men ibland måste du ju faktiskt ingripa. Det kanske handlar om en person som är helt ovetande. Vissa har ju nedsatt luktsinne. Då kan en behandling med spray vara välkommet.

Men andra får inte höra på. borttagare lukt i skor
Man vet ju inte om väggarna har öron. Då kan man hålla skammen nere på en minimal nivå. Du kan ju tänka dig själv.

Säkra produkter är bra för dig och för miljön

Man måste tänka på miljön, även i detta fall. Det finns flera fördelar med att använda produkter som inte är farliga.

En spray som tar bort lukt bör inte vara hälsovådlig. Den är helt smärtfri att använda. Dess skonsamma ingredienser gör att sprayen även kan användas som deo. Om du smakar på sprayen så smakar den väldigt salt.