Med antibakteriell spray kan du desinficera mer än dina händer

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Med en mångsidig bakteriedödande spray är du säker. Du måste ändå tvätta händerna. Inget hem är komplett utan en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Plast och corona är ingen bra kombination. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Så använder du bakteriedödande spray

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Den kommer att döda virus som finns på bord, stolar, bänkar och handtag. Många glömmer handtagen.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Nu är det ett allvarligt läge. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Genom att använda ytdesinfektion så kan du minska risken. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. Särskilt när det gäller corona.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Sprayen tar hand om det mesta. Den har god verkan överallt.

handtvål

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Bruka sparsamt

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Även om du har bra produkter för desinficering så ska du inte överanvända dem. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Många kunder gillar Smittstopp. Du kan köpa produkterna online.