Med glycerol gör du enkelt egna såpbubblor

Det är inte svårt att lyckas. Om man behöver en kul aktivitet till kalaset eller utflykten så ska man ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Det är det som krävs.

Såpbubblor engagerar både stora och små.

Inga många skulle tacka nej till såpbubblor. Glycerin, vatten och diskmedel är allt som behövs.

Man kan också ha lite socker om man vill. Med den här typen av lösning så kan man få riktigt stora bubblor och det blir ju bra mycket billigare att blanda själv då man inte kan jämföra glycerin pris med vad det kostar att köpa färdigt såpbubbelmedel.

Ska man köpa glycerin online?

Man kan köpa i vanliga butiker men man kan få leta ett tag. Det behövs en speciell sort för att göra fina bubblor.

Bäst är att handla online på tex. allt-fraktfritt.Hos allt-frakfritt.se kan du köpa din glycerol. vegetabiliskt glycerin köpa Det här är ju något som man kan vilja göra många gånger under våren, sommaren och hösten så det är inte så tokigt att ha en stor glycerinflaska hemma.

Kan jag använda glycerin?

såpbubblor

Är det farligt att använda sig av flytande tvål för lekar i badkaret? Ja, det går bra. Med glycerin är det samma. Man vill ju inte äta det men. Glycerin används ju i livsmedel.

Det är säkert att göra bubblor med det, om man inte äter det. Det är ingen fara.

Hur ska jag göra?

Man måste ha ett bra verktyg. Man kan till exempel göra en ram av pinnar och snören. På nätet kan du alltid låta dig inspireras.

Du kan göra olika verktyg som du har att byta med. Att testa utomhus är att rekommendera.