Med Yocoair spray blir vardagen lättare

När det luktar illa så är det många som blir besvärade. Att lukta svett efter hård ansträngning är inte konstigt, men det finns sätt att lindra lukten. Om du använder Yocoair spray så man du motverka odören. Genom att använda en luktborttagare likt denna tar du bort dålig lukt på nolltid.

luktstoppare

Sprayen innehåller dessutom naturliga ingredienser vilket gör att den är skonsam att använda. Det rör sig egentligen bara om mineralsalt och vatten. Tack vare dess skonsamma ingredienser kan sprayen användas av hela familjen. Barn har ju en tendens att dra till sig lukter. Våra skor och kläder kan också börja lukta om de inte tas hand om på ett korrekt sätt.

Produkten är så effektiv att den även kan användas so deo. Håller lukten borta i 10-12 timmar. Trots detta har den full styrka och effekt mot dålig lukt, mildheten kommer av att det är livsmedelsgodkända ingredienser.

Så använder du Yocoair spray på bästa sätt

Yocoair spray är så pass enkel att använda att inga förkunskaper krävs. Det är bara att plocka fram flaskan när du tycker att det luktar illa. Luktborttagaren fungerar till och med i luften Produkten lämpar sig därför på toaletten.

Fungerar även utmärkt att använda i skorna. Det kan vara smart då det luktar svett och inget annat biter. Man kan inte tvätta alla skor. Yocoair spray dina skor att lukta som nya igen. Alla tjänar på det.

Till svettstinkande hockeyutrustning, som rent praktiskt inte går att tvätta, finns den lite starkare Svettluktsdödaren Spray att få från allt-fraktfritt.eller i vissa sportbutiker.

Ta bort dålig lukt på en gång och andas ut

Du behöver inte uthärda stanken. äcklig doft dödare En del tycks tro att det är så. Men faktum är att du inte måste slänga dina favoritskor eller vänta på nästa säsong då sonen får nya träningskläder. Lösningen är enkel använda bara Luktstopparen eller Yocoair spray för att andas luktfri luft igen.

Du kanske har läst om andra sett. Ett vanligt tips är att lägga en bit kol i skon. Om du använder kol kan det skada dina skor och leda till att du måste slänga dem. Det gäller vid alla typ av kolanvändning.

Men sprayen ger inte problem. Yocoair spray är smidig nog att använda även på resan. Årstiderna kan vara förrädiska och dölja många överraskningar. Ett unket hotellrum blir mycket behagligare då du får bort lukter som tycks vara en del av inredningen.

Luktborttagaren är så smidig att den kan användas överallt

Vissa bilar kan ha speciella lukter. Skräp kan börja lukta om det inte kastas. Barn skräpar ofta ned, om du haft barn i baksätet tjänar du på att städa efteråt.

Om det inte skulle fungera vet du ju att du alltid har luktborttagaren att ta till. Det kommer att göra luften behagligare igen. Nu vet du varför du ska använda Yocoair spray när du städar bilen.