Mix Gör egen Slush hemma med slushkoncentrat för hemmaslush

Slush, Slush Ice, Ice Slush… kärt barn har många namn. En slush är en briljant uppfriskande och läskande dryck under varma sommardagar – en riktig storfavorit bland barnen därför mumsiga smaker, läskande svalka och alerta kulörer. När man får syn på slushmaskiner ute i handeln, där de står och maler den färgglada ismassan runt runt, så är det inte utan att man själv blir sugen. En slush är ett mellanting emellan läskedryck och saftis. En saftis är genomfrusen och skall ätas, medans en slush ska drickas med ett tjockt sugrör, absolut som läskedryck. En slush har ingen kolsyra, men antagligen stark smak av Cola, jordgubbe, banan eller blåbär – till exempel. Man brukar kunna blanda annorlunda smaker för att skapa en egen slushkombination – då slipper man välja och får alla kulörer som smaker man önskar sig i en samt samma bägare – perfekt!

Hur gör man egen slush?

För att göra slush hemma kan man gå tillväga på ett par olika sätt. Den förena metoden är att begagna sig av en slushmaskin, dvs. en glassmaskin som även kan göra slush. Dagens glassmaskiner är mer avancerade än de var för några år sedan samt klarar ofta att göra såväl slush som sorbet samt kall yoghurt. Om just din glasmaskin klarar av att göra slush står i informationshäftet som kom med din glassmaskin vid förvärv, och om den fattas så brukar man kunna finna informationen online.

Har man ingen glassmaskin – eller den enklare Slushymaker varianten – hemma och känner sig sugen på att försöka att göra slush utan att satsa i en apparat som man kanske sen inte kommer att nyttja så kan man göra såhär istället: frys en glasbägare i så många timmar så att den blir djupfryst (över natten brukar vara bra), ta ut den och fyll den med slushmix baserad på slushkoncentrat från Aromhuset samt rör om tills mixen blir som krossad is i konsistensen. Svårare än så är det inte!

Aromhusets slushkoncentrat Cola

Aromhuset är mest känt för sina friska bordsvattenaromer, sina mumsiga kaffearomer, pigga vispgräddearomer samt fräscha, riktigt goda läskkoncentrat (jämför med resten!). Nykomlingen, slushkoncentrat med smak av Cola är efterlängtad och ett bra steg i ledet av fantastiska smaksättare. När man undersöker vilken smak som är den mest populära bland slushälskare så är svaret självfallet exakt Cola så på grund av detta fick den bliva Aromhusets första slushsmak – men fler kommer! Det är alltid festligt att mixa olika slushsmaker i samma bägare – dels får man fler smakupplevelser, men det blir oxå roligare att titta på! Tack vare slushens konsistens så lägger sig var ny smak man häller på ovanpå den förra.

Aromhusets slushkoncentrat till hem och företag

Det som är så bra med Aromhusets produkter är att de funkar lika bra för privatpersoner som för företag. Det är prispressade produkter av aptitlig kvalitet, det kostar väldigt lite att försöka i alla fall.

För att köpa Aromhusets slushkoncentrat Cola så kan man vända sig till sajten www.allt-fraktfritt.se – där slipper man till samt med fraktkostnaden! Fixa egen slush till fredagsmyset samt få lite extra kärlek från exalterade barn!