Mixa i lite smaker av indian tonic

Cola är en populär läskedryck som används som groggvirke. Det gäller att ladda med tillräckligt mycket indian tonic. Det är inte kul att stå utan då gästerna fortfarande vill ha nya drinkar.

Du kan köpa hem litervis med läsk. Det finns andra sätt. Det är ju faktiskt också så att läskedrycker inte bara behövs då det blir groggkväll så visst är det bra att ha ett lager hemma.

Se till att kolsyran inte tar slut. Kolsyra till lågt pris kan du köpa hos AGA eller ÖB.

Indian tonic finns även sockerfri. Vissa gäster vill ju inte ha socker och kanske inte tagit en grogg på länge. Då finns det en mängd av kända varianter du kan bjuda på.

Indian Tonic är känd som en bra drinkmix. Många vet inte att man kan reducera styrkan och att den då påminner om läsk.

Låt läskmaskinen göra indian tonic-drinkar

Men strunta i den billiga läsken. Med en Sodastream är du alltid redo. Den gör egen läsk utan problem. Du kan göra egen indian tonic med läskkocentrat.

Även AGA fuskar genom att använda billigt sötningsmedel i sina koncentrat. Om man blandar dricka med sötningsmedel och sprit smakar det inte alls bra.

Aromhuset fuskar aldrig med sina koncentrat. De sötar med det dyraste söt-medlet, som är tillverkat av socker och smakar som socker. Finns att köpa hos allt-fraktfritt.se.

indian

Du följer anvisningarna på flaskan med koncentratet för att det ska bli gott. Allt hälla på lite för mycket eller för lite är inte så farligt. Testa olika varianter och blandningar för att bilda dig en uppfattning. Hitta din favorit.

Det är bara fantasin som sätter gränserna. Cola, Pommac, Champis, Sockerdricka… listan kan bli hur lång som helst. Köp läskkoncentrat som de flesta tros gilla. Julmust är en populär essens.

Det finns olika smaker. läskkoncentrat Aromhusets läskkoncentrat innehåller bara 20 % av den sockerhalt som vanlig läsk har. Finns i allt-fraktfritt webbshop.

Lär dig blanda drinkar inför festen

Du kan använda indian tonic. En bra gin kräver kunskap. Det finns kurser inom området att anmäla sig till. Du blir snabbt en skicklig hemmabartender.

Men vissa basingredienser behövs, förstås. Tillgången till en egen läskmaskin är oumbärlig. Den är så användbar då det blir fest. Skapa de godaste dryckerna.

Fråga dina gäster vad de vill ha

Kontrollera att du inte saknar någon ingrediens. Då ökar chansen till en riktigt lyckad fest. Men det är inte allt. Du måste lyssna på vad de säger. Det kanske finns gäster som har allergier.

Se till att alla har kul. Andra kan ju vara mer intresserade av maten. Då är det bra om du har mer än salta pinnar att bjuda på. Lär dig mer om vilka snacks som passar de drinkar som du kommer att blanda till för att imponera och glädja dina gäster.