Nu finns läskmaskinEN som hjälper dig att göra egen julmust

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

Men nu finns läskmaskinEN. Du är dessutom med och skyddar miljön.

aqvia

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. Du får en mycket godare läsk. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Du behöver bara köpa rätt flaska. En essenspatron ger hela 12,5 liter kolsyrad läsk. En mildare smak ger ännu fler liter.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Det är till och med möjligt att göra egen slush. Du kan också använda colasmak.

Det är roligt och du kommer att märka hur mycket pengar du sparar. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. kolsyremaskin Julmust Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Bubbelvattnet som ingen tröttnar på

Många vill ju ha julmust året om. Det kan också vara så att du inte tycker om vanligt bordsvatten. Det ändrar du med läskkoncentrat.

Du kan blanda nya smaker när du vill. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Prova lite olika varianter och smaker. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa originalextrakt som smakgivare.

Du blandar som du själv tycker är bäst.Du kan få god dryck när du vill.