Så använder du sko lukt spray i dina favoritskor

Skona är fina men luktar illa. Nu kan du neutralisera dålig lukt i skorna med sko lukt spray. Många har problem med det. De allra flesta drabbas.

Nu kan du få bort lukten på ett enkelt sätt

äcklig

Vissa skor tål ju inte att tvättas då passar denna metod utmärkt. Det är svårt att ta bort fotsvett helt. Sko lukt spray kan ersätta din tvättmaskin när det gäller skotvätt.

När det handlar om dyrare skor som absolut inte får kastas i tvättmaskinen så är det fantastiskt att kunna använda en spray som Luktstopparen Spray eller Svettluktsdödaren Spray eller liknande. Dessa råder snabbt bot på dålig lukt i skor. Men lukten måste så klart ha med skorna att göra.

Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa Svettluktsdödaren. Där kan du även köpa produkter som motverkar dålig lukt från golvbrunnar.

Bättre hygien är också viktigt för god lukt

Det kan ju vara så att det är hygienen som gör att skorna luktar. Du bör byta strumpor ofta, helst varje dag. Den som tror att sko lukt spray fungerar mot dålig lukt i strumporna är fel ute.

Den som vill ha störst effekt från sin luktborttagning ska se till att sköta sin övriga hygien. Köp strumpor som absorberar vätskor. Bomull är det bästa materialet just när det handlar om svettlukt. Bomullen suger upp svetten.

Så enkelt är det att få bort svett från tygskor

Tygskor brukar gå bra att tvätta i maskin, då försvinner också lukten. Testa det nästa gång som du ska tvätta. Skon kan dock tappa i färg.

Om du vill sköta skorna på bästa sätt så är en sko lukt spray det bästa alternativet. Den typen av luktborttagning fungerar bäst.

Tänk dock på att använda miljövänliga sprayer. Luktstopparen innehåller bara livsmedelsgodkända ingredienser. Den kan användas som deo. Den tar bort svettlukt i upp till 12 timmar.

Behandla dina skor ofta

Om du vill slippa lukt då ska du behandla ofta. Din fotsvett avgör hur ofta du ska behandla. Håll koll på läget. Luktar det fotsvett så spraya.

Spraya innan lukten tar överhanden. dålig doft i tvättmaskin Lukten kan bli för stark annars. Detta även då det rör sportskor som kan förväntas lukta lite svett. Att lukta svett på gymmet är ingen bra ursäkt.