Så enkelt är det att använda egna klistermärken

Efter paketering behöver produkter och varor märkas upp. Flasketiketter visar namn, innehåll och de har streckkod vilket gör det enklare att sälja vidare. Med klistermärken kan du vara säker på att allt blir rätt från början.

KÖP rätt sorts ETIKETTER. Då kan du sköta märkningen på plats. Varför blanda in tryckeriet när du kan göra jobbet själv?

Klistermärken för alla tillfällen

Med rätt klistermärken behöver du inga säljare. allt-fraktfritt.se är valet nummer 1 när det gäller att köpa etiketter. Svinnet blir minimalt.

Du kan göra utskrifter av hög kvalitet med Epson7500G. Den är billig att använda. Det är märkningen det gäller.
Att skriva ut svart på vitt matt papper med termoskrivare Brother P-Touch är billigt. Om du vill ha ovanliga etikettstorlekar då ska du vända dig till dustin.se.

Men en kommersiell vara är ju inte bara en produkt som ser bra ut. Det är klart att du måste välja en design som du kan stå för. Det måste se bra ut helt enkelt. Men om allt ser ut som det ska så finns det inga problem.

Om etiketten sitter kvar på produkten gör den större nytta

etiketteringsmaskin

Märkningen på en kartong eller flaska bör sitta kvar även då den används. Klistermärken lossnar inte i första taget. Att etikettera på glasmaterial kan kräva andra metoder.

Etiketter finns att köpa på rulle. Det överensstämmer med produkten på ett bra sätt. De är dessutom färgbeständig.

Applicera direkt på materialet

När du ska märka upp produkter tar du bara fram din etikettskrivare och skriver du klistermärkenA. Det är bara att fylla på maskinen. Det kan de flesta lära sig.

Du behöver inte leja ut arbetet. Du kan lägga tiden på annat som är viktigare.

Det kan till och med vara så att det är enklare att göra det själv än att anlita ett tryckeri. Speciellt om man vill ha alla på samma etikettrulle. Om du ska köpa etiketter kan många detaljkrav leda till att etiketterna blir dyrare.

Med etiketter av hög kvalitet har du ingenting att vara orolig för. Då behöver du inte halka efter. Man kan ta in extrapersonal om man behöver.

Den nya personalen kommer snabbt igång med märkningen. Då kan man göra det själv utan externa aktörer.