Så enkelt är det att göra etiketter på rulle

När det behövs etiketter så är det inte alltid så smidigt att vänta på att ett tryckeri blir klart med dessa. Då är det bättre att köpa en etikettmaskin och gör egna etiketter på rulle. Tryck det du behöver när du behöver det.

Även om det är en enkel metod är det inte amatörmässigt

skapa

Det är enklare än vad många tror. Gör dina egna streckkodER. Det är lätt. Alla kan lära sig.

Etiketter på rulle har aldrig varit så här roligt

Om du använder en bra maskin är det enkelt att lyckas med etiketter på rulle. Du kan välja produkter ur olika prisintervall. Använd dem där det passar dig.

Själva klistrandet av etiketterna kan ta lite tid. Det här kan göras manuellt eller med en maskin som är till för detta syfte. Självhäftande etiketter på rulle är dock inte svåra att hantera. Men du får inte skymma streckkodEN.

Rätt typ av etiketter till flaskor

Etiketter till flaskor måste sitta ordentligt. Man måste alltså välja rätt typ av etiketter på rulle. Etiketten måste vara vattenfast.

Man måste också tänka på hur formen ser ut. Andra föremål kanske har en plattare yta? Etiketten måste sitta rakt. Det måste ju gå att läsa den.

Trycka själv eller anlita någon?

Det är en viktig fråga. En del företag kan lätt klara sina egna etiketter med en bra maskin och minimal grafisk kunskap. En designer kan också göra det.

Men att tillverka själv ger oftast ett bättre resultat. allt-fraktfritt.se säljer de produkter som du behöver.Där kan du exempelvis köpa Epson7500G etikettfärgskrivare. tryckeri etiketter Det är ingenting som tryckerierna kan göra.

Om du bara vill ha svart text så kan du köpa Brother P-touch termoetikettskrivare. Gratis programvara ingår som kan skriva ut från Excel, exempelvis lageretiketter till obegränsat antal produkter.

Epson7500G kan dessutom skriva ut med en högre upplösning än ett tryckeri. Du kan forma etiketterna som du vill.

Att slippa hålla lager på färdigtryckta etiketter, att genomföra en ändring på etiketten på 1 minut, aldrig behöva kasta etiketter pga. Du håller priset nere.

Men ibland behövs tryckeriet. Om du ska trycka metalliska etiketter så kan du behöva anlita ett tryckeri.

Det är ont om tid ibland. Då kan tryckeriets kostnad vara skälig. Men ett tips är att se på möjligheten att själv ordna med märkningen. Priset blir bra mycket lägre.