Så enkelt är det att göra välsmakande kaffe med hjälp av Dolce Gusto kaffekapslar

Man vill ju dricka kaffe lite då och då. Lär dig att använda Dolce Gusto kaffekapslar. Kapslar kan användas på många olika vis.

nespresso

Häll i vatten i tanken sedan är du igång. Kaffet blir perfekt med en Cappuccino maskin. Det hela är hur enkelt som helst och också kul.

Det är enkelt att använda Dolce Gusto kaffekapslar

Läs instruktionerna. Har du provat att leta efter Dolce Gusto kapselmaskin via en e-butik. Rätt kapsel på rätt plats helt enkelt.

När kapseln sitter på plats och du har rätt mängd vatten i tanken ska du trycka på knappen för att köra igång bryggningen. Hett vatten förlöser smaken. Kall dryck går också bra att göra.

Tomma kapslar kan slängas i soporna. Det går inte att använda samma kaffekapsel två gånger. Du får ta en ny om du vill göra en kopp till!

Läs allt om vad en Cappuccino maskin är!

Dolce Gusto kan användas som Cappuccino maskin men är inte en regelrätt maskin för cappuccino. Det finns andra maskiner som är bättre byggd för detta. Kapslar för Dolce Gusto innehåller mjölkpulver när du ska göra latte eller Dolce Gusto cappuccino.

En Cappuccino maskin kan göra bara cappuccino ändå. Det är en helt ny upplevelse.

Här köper du maskinen. kaffemaskin kapslar

Val av kaffe spelar ingen roll, den finns förmodligen i kapselform ändå. Det är Dolce Gusto kaffekapslar märket som spelar roll.

Om du får rätt passform kommer det att fungera så kolla en gång till att det verkligen står att kapslarna är för en kaffemaskin Dolce Gusto. Utbudet är stort och det kan vara svårt att välja rätt.

Priser för kapslar till kaffemaskin kan variera och om du vill ha billiga kaffekapslar bör du se på större paket. Billiga sorter kanske inte håller samma kvalitet. Din lokala affär har säkert någon sort.