Så enkelt går det att få bort kattkiss lukt

De flesta katter är rena. Då de mår bra så putsar de hela tiden på sin päls och de har då en trevlig doft som åtskilliga tycker om. Men alltemellanåt går det fel och det kan vara så att det är du som behöver få bort kattkiss lukt.

luktätare

Så gör du När du väljer metod ska du välja en saneringsmetod som är säker. Med Yokoair behöver du inte oroa dig.

Ett bra sätt att få bort få bort kattkiss lukt är att använda Yokoair

Få känner till att få bort kattkiss lukt är relativt lätt om man använder Yokoair eller Luktstopparen. Ett exempel på detta är Yokoair. Med denna spray så kan du få bort lukt från skor och se till att kattens kiss inte längre lämnar stank efter sig.

En spray använder du lätt i hemmet eller kanske i bilen. Den går också att rikta in i kattburen om katten har kissat där. Sprayen kan användas effektivt i de flesta miljöer. Kasta inte sådant som du kan rädda genom att använda sprayen.

Men du ska inte kasta saker som luktar kattkiss. Den effektiva sprayen gör att röklukt försvinner lekande lätt. Om du har rätt verktyg kan du bli av med lukterna.

Det är enkelt att köpa sprayen online du behöver bara besöka allt-fraktfritt.se för att beställa.

Lär katten att kissa på rätt plats och undvik märkning

Du kan undvika problem med kattkiss. Börja med att träna din katt att kissa på rätt plats. Om du bor så att du har tillgång till en stor tomt, kanske katten kan kissa där.

Se till att byta sand ofta om du har en kattlåda. Du kan även använda sprayen för att dämpa lukten något. Med en bra spray så försvinner den skarpa lukten helt och hållet.

Katter präglas oftast starkt av sitt revir. Detta gäller särskilt om de inte är kastrerade. Om katten markerar på fel plats inomhus kan det betyda att den inte har kastrerats. doftborttagare Du kan trots allt lära katter att inte kissa på fel plats.

Ta bort dålig doft genast. Använd den effektiva sprayen. Du kommer att få en betydligt bättre inomhusluft.