Så får du dansk citronvand utan att lämna Sverige

Nu kanske du blir förvånad, men det finns faktiskt folk som tycker att dansk citronvand är det bästa som finns. De vill dricka det hela tiden. Men ofta finns den inte som läskedryck i din affär på hörnet.

Men det finns hopp för dem som gillar dansk citronvand. Danmark är inte ett måste. Du behöver inte ens gå till affären. Du kan beställa allt du behöver online.

sockerdricka

Det finns smaker med dansk citronvand.

Det är enkelt ordnat med en läskmaskin. Du kan göra din egen läsk precis när du känner för det. När du köpt rätt koncentrat så kan du börja göra läsk. Julmust mitt i sommaren och så Champis eller Pommac året om, eller tvärtom. Varumärket Champis heter Fruktis som läskkoncentrat.

Beställ dansk citronvand. Läsken är alltid färsk. Läsken görs ju direkt. Om det kommer gäster som har behov av lite smaker från Danmark så kan du överraska med din hemma läsk.

Nu kan du göra nyttigare läskedryck

Kanske borde man sluta med socker? Kasta inte in handduken ännu. Du kan göra läskedryck med mindre socker i.

Du gör din egen läsk och kan därmed styra över hur mycket läskkoncentrat du använder. Det blir bättre än vanlig läsk. citronläsk Du får ju billig läsk. Det blir tydligt om man jämför.

Om du vill ha billig läsk i butiken så är det bara socker och färgämnen. Den läsk som du gör håller en helt annan nivå. Köper du dansk citronvand så köper du just det och ingenting annat.

Ladda med flera smaker

Du vill ju inte vara utan dina favoritsmaker som dansk citronvand. Snåla inte utan beställ hem det du behöver. Om du vill ha smaksatt vatten är det bara att ta fram smakerna.

Du kan faktiskt också experimentera med smakerna. Blanda det du vill blanda i din läskmaskin. Det kanske inte blir en 10-poängare varje gång. Du kan blanda och skapa precis som du vill. Smaken kan påverkas av mängden kolsyra.

När det finns smaker till läskmaskinen så kan du alltid dricka smaksatt bubbelvatten. Du väljer själv hur sött du vill ha det. Öka eller minska beroende på hur söt du vill ha din dryck.