Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Under vintertid är det många som får fotsvett. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men det är inget att skämmas för. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Säg ajöss till dålig lukt.

yocoairs

Via allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Tar bort svett i 12 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Vissa skor är det bättre att kasta. Du kan ändå försöka att behandla dem för att se om resultatet blir lite bättre. Men det är nog ingen större ide.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Ingenting varar ju för evigt. Det gäller skor med. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns spray för de flesta användningsområden. Alla produkter är inte lika säkra att använda. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

Spraya direkt i skon. Lägg på ett tunt lager. Det behövs inte mer. Vänta bara på att sprayen torkat. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Om lukten fortfarande är kvar

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Byt strumpor ofta. Prova att byta varje 24 timmar. dålig doft dödare Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Även fötterna måste tas om hand. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.