Så snabbt går det att få bort svettlukt från kläder

Det finns vissa kläder som inte tål att tvättas i maskin. Det är inte alltid tvättmedlet biter och de kan lukta svett oavsett. Ibland måste du prova andra lösningar för att få bort svettlukt från kläder.

Har du provat att använda en luktborttagare? Du behöver inte längre förstöra kläderna i tvättmaskinen. Du kan även ge dina skor samma behandling.

Sportkläder och Svettluktsdödaren går hand i hand. Men den hudvänliga Luktstopparen fungerar också till sportkläder, fungerar även som deodorant och tar bort lukt i 10-12 timmar. Du hittar båda produkterna hos allt-fraktfritt.se.

få

Få bort svettlukt från kläder med en smidig spray

Du kan använda dig av olika metoder för att få bort dålig lukt. Många har upptäckt sprayen Yocoair. Med sprayen så kommer du åt även inuti skor och du behöver inte oroa dig för att skada material som inte klarar av vanlig tvättmaskin.

Ta med den på semestern. Om du är på resande fot är sprayen en perfekt resekamrat.

LUKTAR det SVETT eller inte?

Man känner ju igen lukterna så det kan uppfattas som en löjlig fråga. Men alla lukter är inte svett. Om materialet i din sportutrustning och kläder har börjat ruttna så kanske du får bort lukten med en luktstoppande spray men materialet kommer ju inte att repareras av den.

Alla sprayer är inte bra. Kom ihåg det. Man vill ju att kläderna ska hålla länge. Rätt lukt kräver rätt metod, undersök därför dofterna innan du börja behandla.

Om du tvättar fel måste du ändra på det

Det finns ju kläder som luktar oavsett hur man gör. Ett exempel på detta är sporttröjor gjorda av syntetiska material. De luktar hur man än gör. Du måste tvätta materialet på rätt sätt.

Ta reda på om det behövs sköljmedel. äcklig stank skor borttagare
Ju mer du lär dig desto bättre blir det. Du kan få bort svettlukt från kläder genom att helt enkelt tvätta de på rätt sätt.

Vissa gånger hinner man inte tvätta och då kan en spray fungera bättre. Du kan använda den direkt. Har du provat att ha sprayen i bilen?