Så viktigt kan det vara med c-vitamin

Ett äpple om dagen funkar Så kan det låta då man frågar en god vän eller släkting vad de tror om det där med c vitamin pulver som kosttillskott. Med tabletterna får man i sig vitaminet snabbt och enkelt.

Nu är det inte alla som faktiskt behöver ta vitaminet som tillskott, det är sant. Men c-vitamin fyller en viktig funktion.

C-vitaminets många fördelar

C-vitamin hjälper mot mer än en förkylning. Du kan köpa c-vitamin på hälsokost eller på apoteket. Även allt-fraktfritt.se saluför det.se är ett bra val. Det här är en produkt som du bör ha hemma.

Man menar att c-vitamin har en läkande kraft. Det sägs kunna bota svåra sjukdomar.

Den stress som man utsätts för en helt vanlig dag har en negativ effekt på kroppen och kan också leda till att man får ett större behov av detta vitamin. C-vitamin fyller så många fördelar för kroppen.

Det kan hända att några av våra vanligaste sjukdomar istället är vitaminbrist.

askorbinsyra

C-vitamin är toppen

Vi ska inte glömma bort det där med antioxidanter, och c-vitaminet räknas som en av de bästa antioxidanter som man kan få i sig. Men vad är antioxidanter? Man kan säga att det är en kemisk molekyl. Oxidationen kan skada cellerna och därmed också kroppen och vår hälsa.
En del oxidation är onödigt åldrande, antioxidanter är viktiga för att inte åldras för snabbt.

Antioxidanterna är en slags kämpar som motverkar den negativa spiralen som kan framkallas av saker som stress och en usel livsstil. askorbinsyra Vitaminet kan alltså ge dig livskraften åter.

Kan man bota världens alla sjukdomar med c vitamin?

Nej det kan man så klart inte, men man kan fylla på depåerna. Man kan slippa diverse följdsjukdomar. Man mår bättre av vitamin helt enkelt.