Starta eget och lyckas på kort tid med en verksamhet som många behöver

Kanske kan du börja sälja produkter som Grönfri när du har starta eget för att få in kapital.

Ger du dig in i tjänstesektorn går du nästan omedelbart med vinst eftersom du säljer din egen tid. Tiden är mogen att prova idag.

Det är egentligen för bra för att vara sant, allt du behöver göra är att spruta taket. Mossan försvinner. För ett bra resultat så måste taket behandlas med jämna mellanrum. Så enkelt är det.

Du kan vänta dig varierande dagar som ägare av ditt eget företag. Många behöver hjälp med att få bort mossa och annan tillväxt på och omkring huset. Om du kan erbjuda en prisvärd tjänst bör du få uppdrag snabbt.

ta

Så enkelt är det att starta eget idag

Plocka enkelt bort mossa och lava med billiga produkter. Du behöver oftast inte lägga ut mer än några hundra kronor. Byggplast hjälper förstås.

Ogräset har ingen chans.

Är du inte höjdrädd kan du genast komma igång med detta jobb som inte bara är koncentrerat till tak. Expandera till att ta hand om trädgårdsmöbler också.

Tänk utanför boxen. Många har smutsiga fasader på sina hus. Med en ejektorspridare sprutar man långa plank på minuter.

Så tjänar du mer pengar på samma uppdrag. Arbeta exempelvis med Grönfri.

Här finns stor förtjänst att hämta genom smarta inköp. Utspädd Grönfri är oftast Bensalkonklorid utspädd till 25 %. Påväxtfri Proffs är en konkurrerande produkt också med 25% Bensalkonklorid som verksam beståndsdel och betydligt billigare.

Den flytande formen är bäst. Ju mer du blandar ut det ju drygare blir det.

Den som vill behandla taket måste ha det gott ställt. Du kommer att se att det är så. Det är inte ovanligt med 5-siffriga belopp. Innan ROT är priset ännu högre.

ROT kan man utnyttja på ett bra sätt för att tjäna pengar. Med ROT ramlar pengarna in.

Vänta, det finns mer. Hör av dig till Påväxt-fri för att kolla med dem vad deras produkter kostar. Det är bra att ha bra grejor från början.

Du behöver inte registrera ditt takentreprenörföretag för att få lov att driva det. Deklarera på nätet. Egenanställningsföretag är den nya melodin.

Innan du gör ett jobb kollar du att kunden inte har betalningsanmärkning, syna.Syna.se gör detta billigt. Välj hur du vill ta betalt.

Aktiebolag kan vara nästa steg i företagandet. Företaget tar då över ansvaret över verksamheten. Skaffa företagsförsäkring. Registrera sådant som företagsskatt och moms på verksamt.se via exempelvis e-tjänster.

Skala upp över tid. Den som vill jobba extra kan göra det på helgen exempelvis. Ett bra sätt att dryga ut lönen på.

Har du redan kontakt med kunder som är intresserade?

Sprid ordet om din verksamhet. När du starta eget måste du ha en plan.

Hör av dig till reklambyråer och andra marknadsföringsföretag. Facebook likaså. Prova lokal eller nationell annonsering.

Olika nätforum funkar också. Google alerts är en bra funktion som många använder.

Annonsera på stan. Dela ut lappar i brevlådor. Det är enkelt. Det finns särskilda tavlor som du kan annonsera på. Butikerna har dem.

Det är ett enkelt sätt att gratisannonsera på.
algmedel
Hör dig för hos villaföreningar. Se över dina möjligheter.

Medlet är inte särskilt dyrt.

Prisbilden ser ut så här

Du ska inte starta eget utan en budget på plats. Kanske behöver du inte köpa allt direkt. Utforska varje möjlighet.

Du kan oftast klara denna verksamhet själv och behöver kanske inte anställa alls.