Sure bets är arbitrage betting – säkra spel

Arbitrage betting är en begrepp som i spel samt vadslagning syftar till att spela riskfritt, utan att förlora pengar. Man anser att det finns ett sätt att satsa sure bets som gör att man kan gå minst 2-10 % vinst som standard.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Arbitrage betting synes av många nästan mer som en investeringsform än som en form av vadslagning, alldenstund konceptet ger garanterad vinst, om än ganska liten – varje vad. En 2-10 %-ig avans på insatsen per månad går inte att mäta med någon annan form av investering samt här får man dessutom syssla med sportbetting! Tur har ingenting med arbitrage betting att göra, detta är en ren investeringsform som skänker garanterad avans. Bra sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com där den senare kör klassisk arbitrage medan gert Gambell har trimmat systemet på sitt eget sätt.

På engelska kan arbitrage betting oxå kallas för surebetting, sure betyder säker. I finansvärlden är arbitrage ett koncept som går ut på att man säljer lågt samt handlar högt på ett par skilda marknader samtidigt. Man gör en direkt vinst samt ingen förlorar varje gång. Metoden har hållts hemlig för allmänheten in i det längsta, men idag är det både offentliggjord och bekräftad som investeringsstrategi. Läs mer här

När det innefattar arbitrage betting så «köper samt säljer» man odds samt marknaden är ett par konkurrerande bookmakers. På detta vis satsar man pengar på alla utkomster av ett spel – att båda lagen vinner. Om de två olika bookmakersen har tillräckligt höga odds så går man garanterat med vinst oavsett vilket av lagen som vinner spelet. Denna typ av arbitrage situationer erhålla var dag, året om, och går att begagna lika ofta.

Exempel: en tennismatch har ladbrokes spelare a till oddset 2,15 och Expekt har spelare B till samma odds, 2,15. Arbitrage spelaren spelar på båda – så mycket han får chansa. Nu får man inte satsa hur mycket som helst – och vanligtvis bara lite. Det finns kanonbra info om detta på gertgambell.com för helt plötsligt kan det bli ett problem att man vinner. Bookmakers hatar vinnare….

Är man rutinerad kan man spela sina säkra spel på en spelbörs. Spelbörsar har inga bookies vilket skänker högre odds och större vinstsummor. En spelbörs kan ibland även heta oddsbörs och Betfair är den största spelbörsen i dagsläget. Alla spelbörsar tar provision av vinnaren – man måste kunna räkna.

När en match avslutas får man sin vinst som mestadels innehåller 2-5 % av ens totala vadslagningssumma. Beroende på hurdan mycket man lirar för kan detta på en månad bli en liten belopp extrapengar alternativt en ganska stor summa. Om man tittar på till att spela på bookmakers i skattefria länder (läs inom EU) så slipper man därjämte att betala någon vinstskatt.

Det tar ett tag att lära sig de basala strategierna kring säkert spelande, och man behöver investera lite pengar hos några annorlunda bookmakers, men man kan börja med hur små eller stora summor man känner att man har råd med. Ett gott direktion är att börja agera arbitrage betting med mindre summor, tills man lär sig hur det går till i verkligheten. Gert Gambell sajten har en bra kurs och en lista på bra bookmakers – de flesta är kass.

Det finns idag en hel del info om arbitrage betting på internet, allt från gratis e-böcker till användbara hemsidor som gertgambell.com samt alltid-vinst.com, videoklipp som pedagogiskt förklarar konceptet kring arbitrage betting och medlemssidor där man kan få hjälp med sitt spelande. Som sagt så var arbitrage betting fram till för bara ett litet antal år sedan en välhållen hemlighet i spelvärlden, men idag kan alla gå med stabil vinst vid spelbetting.

Procentuellt är vinsten vid arbitrage betting inte så stor om man jämför med högodssspel, men ser man sitt arbitrage spelande mer som en investeringsform så blir vinstprocenten totalt abrupt enormt hög. Säg att man spelar på fem matcher om dagen i en månad och att varje spel ger alltsammans 50 kronor i vinst, det blir 250 kronor om dagen samt 7500 kronor i månaden. En skaplig belopp extrapengar för bara ett litet antal timmars göromål varje vecka. Vad som ger klirr i kassan är att dom få % man tjänar dom tjänar man samma dag!

Alla kan lära sig arbitrage betting, men det är en fördel om man har ett intresse av att förvärva pengar.