Vad kan du göra åt illaluktande svett i sportutrustning och kläder?

Att kläder börjar lukta med tiden är inte konstigt. Dels så utsätts den för svett och smuts då du sportar, och dels så kan det vara så att den förvaras på ett sätt som bidrar till lukt. Så blir du av med illaluktande svett

ta

Använd bara luktborttagare som är lätta att använda. Den ska ju hålla ett bra tag. Vissa produkter förstör din inredning.

Ta tag i problemet med illaluktande svett

Det behöver inte vara svårt att ta bort illaluktande svett. dålig lukt dödare
Vissa saker kan tvättas. Ta en titt på om du tvättar på rätt sätt. Ibland så kan felaktig hantering av kläderna i tvätten leda till att de snabbt börjar lukta illa igen.

Det finns också luktborttagare textil som är särskilt anpassade till kläder och saker som är gjorda av material som du kanske inte vill slänga i tvättmaskinen. Du har en mängd luftförbättrare att välja bland.

En bra produkt ska inte förstöra dina kläder. Röklukt är ett problem idag, därför är det ju bra om den kan ta bort de lukterna också. Du kan ta med den överallt.

Hur ofta måste du behandla din utrustning?

Det beror på flera saker. Illaluktande svett som lämnas obehandlad är svårare att få bort. Men har du en bra luktborttagare textil så bör du ändå komma åt problemet.

Ibland så kan det ju vara så enkelt att du vill få bort röklukt från kvällen innan och då räcker det med en punktbehandling. Men rengör en gång i veckan. Behandla efter varje användning.

Tänk dig för på gymmet

Det normala är ju att man tar bort lukter innan man går ut. På gymmet är det ju en annan femma. Det är inte trevligt.

Även om det är normalt att det luktar lite svett från folk på gymmet så behöver det inte bli så skarpt att det blir pinsamt. Illaluktande svett är lätt att rynka på näsan åt. Oberoende av källa.

Rena kläderna då och då. Du kommer att märka skillnad. Det är mycket trevligare att ha kläder och skor som inte stinker!

Var kan jag köpa produkten?

Du kan köpa den på allt-fraktfritt.se. Produkten finns även för avloppsbrunnar.