Väldigt förvånande effekter med silver vatten

Kolloidalt silver brukar även kallas silvervatten. Det kan även sorteras under beteckningen ionsilver Det är silver i oerhört finfördelad form som finns i en lösning som är drickbar. Det har i tusentals år erfarits att silver är en ofarlig mycket kraftfull antibiotika.

Kolloidalt silver vatten 1 liter

Silvervatten eliminerar ett särskilt enzym som encelliga bakterier, virus samt svampar nyttjar till syremetabolism. Kroppens övriga kemiska funktioner tar dock inte defekt. Silvervattnet har en fallenhet att ta bort de flesta sjukdomsrelaterade organismer inom efter några minuter vid kontakt.

Silverjoner förekommer naturligt i den mat vi äter så utvecklar inte kroppen tolerans mot silvret. Därtill ingår silver i gruppen av mineraler som är nödvändiga för att kroppen ska fungera.

Redan tidigt i vår historia att silver är en substans med bakteriehämmande effekter. Som antibakteriell substans började silver användas i skilda mediciner under 1800-talet, och läkemedelsindustrin marknadsförde dessa mediciner.

Intag av silvervatten kan verka som både botemedel och ett beskydd mot flertal former av infektioner. Det har en ofattbar stärkande verkning på immunförsvaret.

Debatt kring hur silvervatten verkar

Trots påvisade goda effekter råder det viss oenighet i debatten. Silvervatten har dock uppmärksammats inom hälsokostbranschen och har i USA blivit ett populärt kosttillskott. Silvervatten förknippas I enlighet med en del som en mirakelmedicin och ca 10 miljoner amerikanare använder kosttillskottet. Hittills finns det inte ett enda registrerat dödsfall.

Silvervattnet är desinfekterat och inga biverkningar uppstår vid intag. Inte nog med att silvervatten har positiva hälsoeffekter hos folk så är det också utmärkt som kosttillskott åt djur. kolloidalt silver utrensning.

Eftersom kroppen har ett fullkomligt otroligt och effektivt utrensningssystem så är intag av silvervatten ofarligt. Eftersom maten vi äter och vattnet vi dricker innehåller silver som ju är ett naturligt grundämne så är det redan en del av vårt system.

Studier har påvisat att silvervatten har förmåga att både ersätta samt komplettera antibiotika. De antibiotikaresistenta stammarna elimineras på ett effektivt sätt av silverjoner. Bakteriefilmen som etableras kring kolonier förstörs av silver. På så sätt har silvervatten en antiviral verkan och vanlig antibiotika får inte den verkan som det är tänkt. Därtill ska silverjoner ha minst lika goda effekter som cytostatika har. I enlighet med vetenskapliga studier är silverjoner effektiva mot cancerceller som uppstått. Därutöver utan att några biverkningar följer.

Silvervatten har en rad olika hälsofrämjande effekter fastän kritiker beredvilligt påstår motsatsen. Den som vill rengöra tarmsystemet gör rätt i att dricka silvervatten. Det är en av de mest effektiva metoder som finns. Det är centralt att tänka på att silvervattnet måste hävas hastigt för att nå långt ned i tarmen och rengöra ordentligt.

Silvervatten funkar även utmärkt för att behandla sår på kroppen. Silverjonerna ser till att bildas i området kring såret och på så sätt läker det snabbar utan att ärrvävnad bildas. Med hjälp av silvervatten kan ett sår läka upp till 50 % snabbare.

Vid brännskador kan silvervatten hämma värk samt påskynda läkning. Man trycker en kompress som är indränkt i silvervatten mot det brännskadade området. Allra mest effektivt blir det när en hel drabbad kroppsdel doppas ner i ett bad av silvervatten. Silverjoner ser till att inga brännblåsor bildas. Tillfälligt kan huden kring det drabbade området hårdna, men förhårdnaden ramlar av redan efter några dagar.