Grön grädde med smak av melon – en hit på barnkalaset!

Aromhuset släpper nu ett par nya smaker för vispgrädde, en av dem är melon. Vispgräddearom melon skänker vispgrädden klargrön färg samt smak av len melon, riktigt uppfriskande för både öga samt mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med frejdig, gul kulör. Aromhusets tidigare vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär samt jordgubbe är redan klassiker och favoriserade av många hushåll runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett tveklöst tillfälle att begagna Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är ja till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna kulör en enastående bas för allt från fotbollsfält till djungler samt dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas dessutom av alla barn då den är så len, mjuk samt söt. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv skall få välja huruvida det man rör ihop ska vara fin eller ej, men det går alldeles utmärkt att addera allt från honung till socker alternativt kalorifria val som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går oxå utmärkt att hälla dropparna i en gräddsifon, färgen och smaken blandas ut regelbundet med grädden på egen hand. En kapsyl arom är lika med tre ml samt det är doseringen som innefattar för 2 dl vispgrädde. Var butelj av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten flaska räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är oxå väldigt gott i yoghurt, hemmagjord glass alternativt frozen yoghurt. vispa grädde hög luftfuktighet
Även i lösa smetar kan man hava i en aning av denna färgglada arom, gröna muffins blir säkert också en succe på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är helt kalori- och kolhydratsfria. Man kan alltså med gott samvete förtära sin gröna melonyoghurt eller hemgjorda melonglass även om man följer någon diet. De går till och med att äta under ganska stränga dieter som LCHF, Dukan och Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra olika typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer och kaffearomer. Allt för att ge mer smak åt folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade och osockrade varianter, men i annat är alla aromer fria från kalorier och kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar dem med kolsyrat vatten blir precis som färdigsmaksatt LOKA alternativt Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom och päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (angenäm!), choklad, vanilj samt amaretto. Dessa är utmärkta val till de sötsliskiga syrups som finns i handeln och inte går att begagna om man inte är ute efter riktiga kalori- samt sockerbomber.

När det gäller vispgräddearomerna går det oxå bra att mixa smakerna. Då kan man skapa egna färg- samt smakkombinationer som blir extra roliga hos barnen. Vad sägs om jordgubb- samt bananglass med orange kulör? Vill man hava lila så blandar man jordgubbe samt blåbär samt får skogsbärsgrädde! Hur roligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, plus allt annat ur det fantastiska sortimentet går att handla på www.allt-fraktfritt.se.