Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset

Aromhuset släpper nu två nya smaker för vispgrädde, en av dessa är melon. Vispgräddearom melon ger vispgrädden klargrön färg samt smak av mjuk melon, riktigt uppfriskande för både ögat och mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med frejdig, citronfärgad färg. Aromhusets befintliga vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär samt jordgubbe är allaredan tidlösa samt älskade av många hem runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett tveklöst tillfälle att använda Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är såklart till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna färg en ypperlig bas för allt från fotbollsfält till djungler och dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas därjämte av alla barn då den är så len, fluffig samt bedårande. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv skall få välja huruvida det man rör ihop skall vara fin alternativt ej, men det går fullständig utmärkt att tillsätta allt från honung till socker alternativt kalorifria val som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går oxå bra att tappa dropparna i en gräddsifon, färgen samt smaken blandas ut jämnt med grädden på egen hand. En kapsyl arom är lika med tre ml samt det är doseringen som gäller för 2 dl vispgrädde. Varje butelj av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten flaska räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är också väldigt gott i yoghurt, hemmagjord isglass alternativt frozen yoghurt. vispa grädde temperatur
Även i lösa smetar kan man hava i lite av denna färgglada arom, gröna muffins blir absolut också en hit på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är totalt kalori- samt kolhydratsfria. Man kan alltså med bra samvete äta sin gröna melonyoghurt alternativt hemgjorda melonglass ehuru man följer någon diet. De går till samt med att förtära under ganska stränga dieter som LCHF, Dukan samt Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra annorlunda typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer och kaffearomer. Allt för att ge mer smak till folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade och osockrade varianter, men i annat är alla aromer fria från kalorier och kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar dem med kolsyrat mineralvatten blir precis som färdigsmaksatt LOKA eller Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom samt päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (angenäm!), choklad, vanilj samt amaretto. Dessa är utmärkta val till de sötsliskiga syrups som finns i handeln samt inte går att använda om man inte är ute efter riktiga kalori- och sockerbomber.

När det gäller vispgräddearomerna går det oxå bra att mixa smakerna. Då kan man alstra egna färg- samt smakkombinationer som blir tillägg skojig hos barnen. Vad sägs om jordgubb- och bananglass med brandgul färg? Vill man hava lila så blandar man jordgubbe samt blåbär samt får skogsbärsgrädde! Hurdan roligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, fördel allt annat ur det fantastiska sortimentet går att handla på www.allt-fraktfritt.se.