Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett lägga av med att röka produktsortiment bland annat med den populära FillUp aromen Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor.

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor Shake N´ Vape e-juice.se.

Fillup

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig styrka – eller nikotinfri bas om hen så vill.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Arrak smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-vätska. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Aromer av frukt, nötter, choklad, diverse sorters godis, mentol och örter är vanliga.

Arraksmak smakar som svensk punsch eller arraksbullar. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi framställt åt ett företag i UK i många år redan nu. Företaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Private Label kan vi också leverera.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Gert Strand AB köper nikotinet i Europa i en 100% ren kvalitet.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smaken på ångan från e-juicen blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar aromer och essenser över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Bolaget producerar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Smaker för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka bara marknadsförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.