Hur kan man effektivt avlägsna dålig lukt från både fötter och skor?

Det är få som inte lider av svett från fötterna, särskilt under vintertider då det är utmanande att regelbundet lufta fötterna. Vissa drabbas även av doften som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan lukten som uppstår när man använder sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan doften som uppstår när man bär sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

doftborttagare

Du behöver inte vara generad över fötter som doftar av svettiga fötter, det är ändå en del av livet. Om du vill åtgärda problemet med illaluktande skor kan du testa att applicera en spray som är speciellt framtagen för att hantera detta. Sprayen kommer att se till att skorna inte längre doftar illa|Genom att applicera produkten kommer skon att bli fräsch|Sprayen kommer att eliminera den oönskade doften från skorna.

allt-fraktfritt.se finns 2 luktborttagnings-sprayer, varav en är Luktstopparen som fungerar som en deodorant för armhålorna och på ett effektivt sätt avlägsnar svettlukten i 10-12 timmar.

Naturligtvis kan det finnas äldre skor som är så slitna och smutsiga att ingen behandling kommer att vara till hjälp.

Det finns ingen anledning att skämmas över svettiga fötter och den dåliga lukten, det är en del av livet. Om du vill åtgärda dålig lukt i skor kan du överväga att använda en särskild spray som är utformad för att ta bort den dåliga lukten.

Du kan hitta två olika luktborttagande sprayer på allt-fraktfritt.se. En av dem är Luktstopparen, som kan fungera som en deodorant under armarna och eliminerar svettlukt i upp till 10-12 timmar.

Det finns dock äldre skor som är så utnötta och smutsiga att ingen spray kan hjälpa till. Men det är möjligt att behandla även dessa skor med en luktborttagare. Dock är frågan om du verkligen vill använda skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att skaffa nya. Precis som med allting annat finns det en slitagesgräns för skor också. Använd luktborttagningsspray endast på skor som du fortfarande tycker om att bära.

Här är hur du kan eliminera dålig lukt med hjälp av en spray mot svettlukt. Det finns olika typer av sprayer som kan användas för att eliminera röklukt och svettlukt. Vissa av dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara hälsosammare eller mindre hälsosamma. Genom att välja Luktstopparen kan du vara säker på att den inte är skadlig.

Spraya direkt in i skorna som har dålig lukt. Ett enkelt sprut räcker. Vänta en kort stund innan du använder skorna igen för att låta sprayen göra sin effekt. När du sedan sätter på dig skorna bör du inte längre känna av doften av svett.

Det kan finnas ytterligare orsaker till svettlukt som inte kan tas bort med hjälp av en spray. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder. Om du använder strumpor av 100 % bomull är det mer troligt att du undviker lukt. Vill Du veta mer Klicka Här

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Det är inte rekommenderat att använda samma par i mer än en dag. Vissa människor byter strumpor flera gånger om dagen för att minska svettlukten. Om det är möjligt, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att motverka svettlukten.

Det är också viktigt att ge dina fötter korrekt vård. Tvättar du dem ordentligt när du duschar?. Vid allvarliga problem kan du även spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Observera att om du inte behandlar fötterna kommer de illaluktande skorna fortsätta att lukta.