Få musklerna att gro med Vietnamesisk kanel

Ett dopingmedel bland bodybuilders som är relativt typiskt men livsfarligt är insulin. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel ger en likartad tillväxt i muskelmassa – fast inte med farliga bieffekter. Gert Strand AB släpper nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En äkta muskelfrämjare

Att kanel, och speciellt Saigonkanel, har hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som folk har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man insett att kanelen äger ännu fler egenskaper som främjar människors hälsa – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens kompetens att utvidga muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler expanderar när man tränar och äter i enlighet med konstens regler, men det finns flera saker som man kan åstadkomma för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron och insulin är vanliga dopningsmedel för att bygga omfångsrika muskler, men alla medför de stora hälsorisker och är vanligtvis beroendeframkallande. Det är acceptabelt att vilja bygga muskler, men det ska ske på ett hälsosamt vis och det är här kanelen gör entré.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som främjar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska klara av att fånga energin som kommer in via mat, dryck och tillskott. Nu handlar det inte om insulin som muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad även kanelen gör i kroppen på en individ som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ökar muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den också fettdepåerna. Det finns få andra ämnen som samtidigt åstadkommer dessa resultat därför att det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) alternativt katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, precis på det sätt som är önskvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna vetat om i årtionden, diabetiker rekommenderas ofta ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av flera förebyggande åtgärder förstås. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas också förbränningen av detsamma och i enlighet med en del undersökningar kan oerhört stark kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den bästa

Det verksamma ämnet i kanel heter kanelaldehyd och finns i högst dos i extrakt av vietnamesisk kanel – upp till 25 % av dess essentiella olja består av kanelaldehyd! För högst effekt utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som likaså finns i kanel, kan man välja en daglig dos på upp till fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med hjälp av Saigonkanel!

Kanel är mycket gott i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en rask promenad på åtminstone en halvtimme och därefter en ordentlig, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt får ytterligare fördelar av Saigonkanelen då den också visar tendenser till att främja ketos. bantning afrikansk mango
.

Köp din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!