Saigonkanel – hjälper dig mot bättre resultat för styrketräningen

Skulle du bli nyfiken om du fann en substans som ökade muskelmassan vid träning, och som samtidigt ökade fettförbränningen tack vare att kroppens blodsockermetabolism skruvades upp? Det finns faktiskt en sådan substans – och den är till fullo naturlig och i stort sett fri från bieffekter, nämligen Saigonkanel! Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – så vet du att den kanel du handlar är av högsta kvalitet.

Den bästa kanelen kommer från det vietnamesiska höglandet

Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – eller vietnamesisk kanel, som den även kallas. Saigonkanel kommer ursprungligen från det centrala höglandet i Vietnam och inte alls från området runtom den sydliga staden Saigon. Saigonkanel är tätt relaterad med Kassiakanel som är den sort vi oftast finner i vår dagligvaruhandel, men besitter betydligt kraftfullare hälsofrämjande egenskaper. bantning hälsokost.

Vietnamesisk kanel höjer insulinkänsligheten

Det har länge talats om att kanel tenderar att utjämna blodsockernivån i kroppen – att man vid ett dagligt och regelbundet intag av kanel (vilken som helst) slipper de värsta blodsockertopparna och -dalarna med tanke på att kanelen höjer insulinkänsligheten. Man har experimenterat en del med kanel samt diabetes och de flesta studier visar på att diabetiker gagnas av att äta mellan 2-6 gram kanel per dag, många kan efter ett tag till och med tillsätta mindre insulin är vad som föreskrivits från start (detta ska dock alltid ske i samråd med läkare efter utförliga tester har gjorts!).

Kanel bygger muskler

När det handlar om styrketräning har man i bodybuildingsammanhang upptäckt att ett tillskott av upp åt 4 gram Saigonkanel per dag gynnar muskeltillväxten, musklerna blir helt enkelt mer benägna att lagra energi ifall det finns ett pågående intag av kanelaldehyd – den verksamma substansen i Saigonkanel – i systemet.

… och bränner fett!

Det är emellertid inte enbart för muskeltillväxt som den vietnamesiska kanelen är så intressant, den visar sig även ha bra verkan för de som vill förbränna fett. Ofta går dessa egenskaper inte ihop, men komplexiteten i den vietnamesiska kanelen skapar dessa enastående förutsättningar. Fettförbränningen stimuleras i anknytning med att insulinkänsligheten ökas, mindre insulinutsöndring innebär att blodsockret tas upp långsammare från fettcellerna och tack vare kanelens förbrännande egenskaper hinner mycket av glukosen förbrännas innan inlagring i fettcellerna sker. Den som vill tappa i kroppsfett och samtidigt öka i muskelmassa har allt att vinna av en daglig dos av Saigonkanel

Åtskilliga stora fördelar med ett dagligt intag av Saigonkanel

Kanel, och i synnerhet Saigonkanel, ger en lång rad andra vinster, utöver sådana som har med blodsocker, vikt samt muskeltillväxt att göra:

• Antiinflammatoriska egenskaper

• Antioxidantiska egenskaper

• Sänker värdet av det dåliga kolesterolet

• Sänker blodtryck

• Anticarcinogent

För mycket kanel är dåligt, ämnet kumarin kan vid överdriven konsumtion medföra leverproblem, men en uppmätning på 2-4 gram per dag ger uteslutande positiva effekter för hälsan samt formen.

Handla kvalitetssäkrad Saigonkanel från Gert Strand AB

Saigonkanel påminner om vanlig lågpriskanel ur flera aspekter men den främsta, uppenbara skillnaden ligger i att Saigonkanel är rikare gällande både doft och smak, så mindre dos behövs för att uppnå samma smaknivå. Det innebär att det lite högre priset på Saigonkanel mot ordinär kanel lätt motiveras, i synnerhet med tanke på dess fördelaktiga egenskaper. Den vietnamesiska kanel som säljs genom Gert Strand AB är av bästa slag – och jämt färsk. Du hittar Gert Strand AB:s Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.